sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5768
  • Euro 34.8776
  • GR ALTIN 2422.2
  • ÇEYREK 3988.9

TAVŞANTEPE - SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI METRO HATTI TAMAMLANIYOR

Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’ndaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bu hattın yılın ilk yarısında hizmete gireceğini belirterek “Tavşantepe’den 10 dakikada havalimanına ulaşılabilecek.” dedi.

TAVŞANTEPE - SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI METRO HATTI TAMAMLANIYOR
  • 09 Ocak 2022, Pazar 0:05

Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’ndaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bu hattın yılın ilk yarısında hizmete gireceğini belirterek “Tavşantepe’den 10 dakikada havalimanına ulaşılabilecek.” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik’e geldi. Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti MilletvekiliErol Kaya, Kaymakam Hülya Kaya ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Şirin ile birlikte Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’ndaki çalışmaları inceleyen Bakan Adil Karaismailoğlu, önemli açıklamalarda bulunarak “Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı bu yılın ilk yarısında tamamlanarak hizmete girecek.” dedi. Saatte 80 km hızla ulaşımın sağlanacağını belirten Bakanı Karaismailoğlu: “10 dakikada Pendik Tavşantepe’den havalimanına gelinecek. Kartal’dan 18 dakika, Kadıköy’den ise 48 dakika havalimanına ulaşılacak.” şeklinde konuştu.

Hastane-Yayalar- Kurtköy ve Havalimanı olmak üzere 4 durak var

7,4 km uzunluğundaki Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nda 4 durak bulunuyor. Fevzi Çakmak Hastane-Yayalar- Kurtköy ve Havalimanı istasyonları çalışmalar tamamlandıktan sonra birbirine bağlanmış olacak.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık