sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.595
  • Euro 34.8291
  • GR ALTIN 2508.7
  • ÇEYREK 4127.6

TARİH ATÖLYESİ İLE TARİHE YOLCULUK BAŞLADI

Eğitime ve kültürel faaliyetlere her alanda destek olan Ümraniye Belediyesi ‘Tarih Atölyesi’ programlarıyla gençlerin ufkunu açıyor.

TARİH ATÖLYESİ İLE TARİHE YOLCULUK BAŞLADI
  • 13 Şubat 2022, Pazar 0:01

Kültürden sanata, eğitimden sosyal faaliyetlere her alanda önemli çalışmalara imza atan Ümraniye Belediyesi, gençlerin ufkunu açmak adına gerçekleştirdiği ‘Tarih Atölyesi’ programlarıyla da örnek oluyor. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ında katıldığı ilk dersin programı Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu tarih atölyesi ile tarih şuurunu edinmek isteyen gençler, Araştırmacı- Yazar Mustafa Armağan'nın tarih sohbetine yoğun ilgi gösterdi. 

 

8 hafta sürecek olan “Mustafa Armağan ile Tarih Atölyesi”nde gençlere; Cemil Koçak’ın Tarihin Buğulu Aynası, Necip Fazıl Kısakürek’in Sultan Vahidüddin, John Lukacs’ın Modern Çağın Sonu, Ziya Nur Aksun’un Dündar Taşer’in Büyük Türkiyesi ve Mustafa Armağan’ın Avrupa’nın 50 Büyük Yalanı adlı kitaplar okutulacak. Atölye çalışmasında gençler ayrıca yan etkinliklere de katılma fırsatı yakalayacak. Bu etkinlikler arasında tarihi mekân ziyaretleri, katılımcılara özel imza günü ve tarihi ya da manevi açıdan önemli bir insanı ziyaret yer alacak.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Etiketler: TARİHE YOLCULUK

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık