sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

SURVIVOR ALL STAR'DA ŞAMPİYON NİSA BÖLÜKBAŞI 'TEŞEKKÜRLER TÜRKİYEM'

Resmettiği hayalini gerçekleştiren Nisa Bölükbaşı, 2022 Survivor All Star şampiyonu oldu.

SURVIVOR ALL STAR'DA ŞAMPİYON NİSA BÖLÜKBAŞI 'TEŞEKKÜRLER TÜRKİYEM'
  • 01 Temmuz 2022, Cuma 10:38

Finalde tecrübeli bir yarışmacı olan Adem ile girdiği mücadeleden galip ayrılan Nisa Bölükbaşı, kendisine oy verenlere teşekkür ederek "Allah sizlerden razı olsun"dedi. Hayalini kurup resmettiği şampiyonluk kupasını, Acun Ilıcalı'dan aldı ve sevincini sevenleriyle paylaştı.

Şampiyonlarla girdiği Survivor All Star yarışmasında "performans mı, sms mi" sorusuna; dobralığı, sempatisi ve dürüstlüğüyle gönüllere girerek bu yarışmanın neticede halkın sevgisini kazanarak sms ile sonuçlandığını ispatladı.

Yarışmanın ardından sms sayıları hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı, Nisa Bölükbaşı'nın her sms oylamasından birinci çıktığını açıkladı. 

Bayrampaşalı Boşnaklar'dan "Kuç" sülalesine mensup Bekir Bölükbaşı'nın kızı ve bizlerin de yeğeni olan Nisa'ya yarışma boyunca sergilediği karakterle bizleri onurlandırdığı için teşekkür ederiz. Yolun hayırlı ve açık olsun Nisa...

 

Haber: Selahattin Bölükbaşı

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık