sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5324
  • Euro 34.9561
  • GR ALTIN 2439.6
  • ÇEYREK 4013.2

ŞUBAT AYINDAKİ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ

Ataşehir Belediyesi dondurucu soğukların yaşandığı bugünlerde düzenlediği kültür-sanat etkinlikleriyle halkın içini ısıtıyor.

ŞUBAT AYINDAKİ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ
  • 01 Şubat 2022, Salı 0:01

Ataşehir Belediyesi dondurucu soğukların yaşandığı bugünlerde düzenlediği kültür-sanat etkinlikleriyle halkın içini ısıtıyor. Şubat ayında Ataşehirlileri;  8 konser, 4 yetişkin tiyatrosu, 7 çocuk tiyatrosu, 4 çocuk filmi, 2 belgesel film, 12 söyleşi programı ve 3’ü çocuk olmak üzere 4 atölye programı bekliyor.

Ataşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinliklerine 2022 yılında da ara vermeden devam ediyor. Pandemi döneminde kültür merkezlerini kapatan Ataşehir Belediyesi, bu merkezlerdeki etkinliklerine Ocak ayında yeniden başlamıştı. Dondurucu soğukların devam ettiği Şubat ayında da etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi Şubat ayında sekiz farklı konser düzenliyor. Bunlardan ilki 3 Şubat Perşembe günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Jülide Bilgi konseri. Türk müziğinde caz ve tango formlarını kullanarak müzik yapan Jülide Bilgi’nin konseri saat 20.00’de başlayacak.  

“Müziğin kralı” olarak kabul edilen Elvis Presley’i, sahneye orijinal kostümleriyle taşıyan ve Erol Büyükburç’un “benim tek veliahdımdır” dediği Volkan Erk, 5 Şubat Cumartesi Ataşehirlilerle Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde buluşuyor. “Elvis İstanbul’da by Volkan Erk” adını taşıyan gösterinin başlama saati 20.00.

Şubat ayında Ataşehir Belediyesi’nin toplulukları da üç ayrı konser verecek. Şef Hulusi Yücebıyık yönetimindeki “Ataşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu”, 6 Şubat Pazar saat 20.30’da Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahne alacak. “Ataşehir Belediyesi MSKM Halk Müziği Topluluğu” Şef Sedat Sarıgül yönetiminde 12 Şubat Cumartesi saat 20.00’de Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. “Ataşehir Belediyesi Anadolu Halk Müziği Topluluğu” da Şef Ahmet Yakup Yıldız yönetiminde 19 Şubat Cumartesi yine Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahneye çıkacak. Bu konserin de başlama saati 20.00 olacak.

Ataşehir Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nü her yıl olduğu gibi bu yıl da yine bir konserle taçlandırıyor. Türk Sanat Müziği’nin usta seslerinden “Devlet Türk Sanat Müziği Topluluğu” solisti Recep Alper Çevirel “Sevgililer Günü”ne özel bir repertuvarla 14 Şubat Pazartesi saat 20.00’de Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sevenleriyle bir araya geliyor.

Şubat ayında hava şartları ve pandemiyi düşünerek salonlara gitmek istemeyen Ataşehirliler için iki konser de Youtube üzerinden yayınlanacak. Lise yıllarında Ataşehir’de başlayan dostluklarını bir müzik grubu kurarak günümüzde de devam ettiren “Mahallenin Çocukları” 17 Şubat Perşembe saat 20.00’de Ataşehir Kültür Youtube kanalında olacak. “Ataşehir’in Sesleri” programına konuk olacak grupla bir de söyleşi gerçekleştirilecek.

Halk Müziğinin sevilen sesi Ali Ekber Eren de yine Ataşehir Kültür Youtube kanalı üzerinden vereceği bir konserle sevenlerinin karşısına çıkacak. Eren’in konseri 26 Şubat Cumartesi saat 20.00’de www.youtube.com/AtasehirKultur kanalından izlenebilecek.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık