sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5858
  • Euro 35.0018
  • GR ALTIN 2457.2
  • ÇEYREK 4042.7

ŞİLE'DE YAZA HAZIRLIK

Şile Belediyesi larvasit ile mücadele çalışmalarına şimdiden başladı. Uçkunların barınmayı ve çoğalmayı en çok sevdikleri kanalizasyonlardaki ilaçlamalara devam ediliyor.

ŞİLE'DE YAZA HAZIRLIK
  • 25 Şubat 2022, Cuma 0:13

Şile Belediyesi halk sağlığını korumak için çevre dostu ve en uygun yöntemle sivrisinek ve uçkuna karşı etkin ve etkili bir ilaçlama çalışması başlattı. Kanalizasyonlara yerleşen sivrisinek, karasinek ve diğer uçkunların imha edilmesine yönelik çalışma yıl boyunca sürecek.

Sinek Yumurtasına(Larvasit) Karşı Etkin Mücadele

Şile Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgını sonrası normalleşme adımları kapsamında halkın sağlığını korumak için Şile Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile çevre dostu ve en uygun yöntemle sivrisinek ve uçkunlara karşı ilaçlama çalışması başlattı.

Havaların Isınmasını Bekleyen Sivrisineklere Sıcak Sisleme Yöntemi

Şile Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sıcak sisleme yöntemi ile bu havaların ısınmasını bekleyen sivrisinekleri bertaraf ediyor. Bunun haricinde on iki ay boyunca sivrisineklerin yumurta ve larvalarına yönelik larvasit uygulamaları da ayrıca devam ediyor. Havaların ısınması ile birlikte yine karasineklerin yumurtalarına ve ergenlerine yönelik çalışmaları da devam ettirilecek. 

Çevre Dostu Ürün Kullanılarak Diğer Canlıların Sağlığı Da Korunuyor

Şile Belediyesi, halkın sağlığını korumaya yönelik çalışmalar çerçevesinde sivrisinek, karasinek ve diğer haşerelere yönelik ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye bünyesindeki Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu ilaçlamalar sırasında çalışmalarını diğer canlıların sağlığını da gözeterek, çevre dostu, uygun ürün kullanımı ve en doğru yöntemler ile gerçekleştiriyor.

Şile Kestane Balı’nı Üreten Arılarımız Korunma Altında.

Larvasitle mücadeleye devam eden Şile Belediyesi ekipleri kullandıkları doğa dostu ilaçlarla ilçe genelindeki arı popülasyonunu da korumaya özen gösteriyo

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık