sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.0914
  • GR ALTIN 2298.0
  • ÇEYREK 3780.4

ŞEHİT ESMA ÇEVİK PARKI’NA ÖZEL BAKIM YAPILIYOR

Yapımı Bayrampaşa Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski yönetimi tarafından gerçekleştirilen Şehit Esma Çevik Parkı’nın da yer aldığı Altıntepsi Mahallesi’ndeki tesisin bakım, onarım ve temizlik işleri Bayrampaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılıyor.

ŞEHİT ESMA ÇEVİK PARKI’NA ÖZEL BAKIM YAPILIYOR
  • 26 Ağustos 2020, Çarşamba 17:13

Bayrampaşa Belediyesi’nin ‘ileri belediyecilik’ vizyonu ile hayata geçirdiği, Şehit Esma Çevik Parkı’nın da yer aldığı Altıntepsi Merkez Camii’nin yanında bulunan tesisin bakım, onarım ve temizlik işleri Bayrampaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenli olarak yapılıyor.

9 yıl önce Bayrampaşa Belediyesi’nce kamulaştırılması yapılan, 2016 yılında Bayrampaşa Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapımına başlanan tesis, 2019 yılında tamamlanmıştı. Toplam bin 700 metrekarelik alana inşa edilen tesiste 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark, modern park, yürüyüş parkuru ve dinlenme alanları ile 4 idari odadan ve bir kafeden oluşan Altıntepsi Spor Kulübü binası yer alıyor.

ŞEHİDİN İSMİ ÇOCUKLUĞUNUN GEÇTİĞİ MAHALLEDEKİ PARKA VERİLMİŞTİ
Bayrampaşa Belediyesi, 2019 yılının Aralık ayında Şırnak’ın İdil ilçesinde PKK’lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Bayrampaşalı Astsubay Üstçavuş Esma Çevik’in ismini onun çocukluğunu geçirdiği Altıntepsi Mahallesi’ne yaptırdığı parka vermişti. 

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık