sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.1321
  • GR ALTIN 2303.2
  • ÇEYREK 3789.1

SANATLA DOLU SÖMESTİR GÜNLERİ

Kültür ve sanat etkinliklerini sömestir tatilinde okullara taşıyan Küçükçekmece Belediyesi, çocuklara ve ebeveynlerine sanatla dopdolu sömestir günleri hazırladı.

SANATLA DOLU SÖMESTİR GÜNLERİ
  • 04 Şubat 2022, Cuma 23:47

Kültür ve sanat etkinliklerini sömestir tatilinde okullara taşıyan Küçükçekmece Belediyesi, çocuklara ve ebeveynlerine sanatla dopdolu sömestir günleri hazırladı. Çocukların sömestir tatilini keyifli hale getirmek için Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde “Mahallede Sanat Var” etkinlikleri düzenlendi.

 

Okul salonlarını dolduran öğrenciler, jonglör gösterisinden, masal saatine; ritim, drama, ebru atölyesinden, çizgi film gösterimlerine birbirinden eğlenceli etkinliklerle keyifli zaman geçirdi. Okul salonlarından ise kahkaha ve alkış sesleri eksik olmadı. Küçükçekmece Belediyesi, ebeveynleri de birbirinden faydalı seminerlerde bir araya getirdi.

Başkan Kemal Çebi: Yeni dönemde tüm öğrencilere başarılar diliyorum

Çocukların ve gençlerin sömestir tatilini verimli bir şekilde geçirmeleri için onların farkındalığını artıracak, eğitici, öğretici ve eğlenceli pek çok etkinlik düzenlediklerini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “ Fiziki yatırımların yanı sıra eğitim ve kültür sanat yatırımlarını da çok önemsiyorum. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğa şahit olmak çok güzel. Bu etkinliklerin onlara karne hediyesi olmasını istedik. İkinci eğitim -öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılar diliyorum” diye konuştu.

31 Ocak- 4 Şubat tarihleri arasında düzenlenen etkinliklere, öğrenciler ve ebeveynler büyük ilgi gösterdi. Çizgi film gösterimlerinden, müzikli gösterilere, veli seminerlerinden, eğitim atölyelerine yoğun katılımla gerçekleşen etkinliklere katılan veliler de memnuniyetlerini dile getirdi.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık