sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3776
  • Euro 35.0442
  • GR ALTIN 2325.4
  • ÇEYREK 3825.1

PROF. DR. DENİZ YENGİN VE PROF. DR. CEM SÜTÇÜ'DEN 'METAVERSE' HAKKINDA UYARI

İAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Yengin ve MÜ İletişim Fakültesi Bilişim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Sefa Sütçü "METAVERSE" hakkında bilgilendirici açıklamalarda bulundu.

PROF. DR. DENİZ YENGİN VE PROF. DR. CEM SÜTÇÜ'DEN 'METAVERSE' HAKKINDA UYARI
  • 09 Ocak 2022, Pazar 15:31

 

7 Ocak 2022'de İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Deniz Yengin ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Bilişim Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Cem Sefa Sütcü'nün konuşmacı olarak katıldıkları “Metaverse’ten Ne Beklemeliyiz?” başlıklı bir etkinlik düzenlendi.

Kendini sürekli yenilemekte olan iletişim dünyasının en çok merak edilen konuları arasında yer alan Metaverse'e yatırım yapmayı düşünenlerin özellikle  "Arsa almadan önce" mutlaka bilgi sahibi olmaları açısından izlemeleri gereken bir program. Değerli hocaların sunumuyla gerçekleşen bu programı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=RBtZo3lpp6k

 

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık