sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5075
  • Euro 34.9401
  • GR ALTIN 2439.6
  • ÇEYREK 4013.8

ÖZEL ÇOCUKLAR MASTER ŞEF İLE HAMBURGER YAPTI

Master Şef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından Tahsin Küçük, Fatih Belediyesi Engelliler Birimi'nin özel üyeleriyle hamburger workshopu'u gerçekleştirdi.

ÖZEL ÇOCUKLAR MASTER ŞEF İLE HAMBURGER YAPTI
  • 09 Şubat 2022, Çarşamba 23:31

Master Şef Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından Tahsin Küçük, Fatih Belediyesi Engelliler Birimi'nin özel üyeleriyle hamburger workshopu'u gerçekleştirdi.

Fatih Belediyesi ev sahipliğindeki etkinlik bahçede mangalın yakılmasıyla başladı. Tahsin Şef katılımcılara hamburger yapımının aşamalarını anlattıktan sonra özel hamburger ekmeğinin kesimi, sos sürümü, içindeki malzemelerin eklenmesi aşamalarını her biriyle özel olarak gerçekleştirdi.  Özenle yapılan hamburgerler tamamlandıktan sonra hep beraber afiyetle yenildi.

 

Fatih Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu özel etkinlikte bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Şef Tahsin Küçük, “Bu etkinlikte yer alma fırsatı sunan Belediye Başkanımız M. Ergün Turan’a teşekkür ediyorum. Özel kardeşlerimizin kalplerine dokunduğumuz, hep birlikte gülüp eğlendiğimiz çok güzel bir gün oldu. Kalbe dokunarak yaptığınız yemeğin lezzetinin de arttığına inanıyorum. Böyle güzel bir organizasyonda yer aldığım için çok mutluyum” dedi. Etkinlikten yer almaktan duydukları memnuniyet yüzlerinden okunan özel misafirlerimiz Tahsin Şef’e teşekkür ederek, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık