sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5748
  • Euro 35.0319
  • GR ALTIN 2435.1
  • ÇEYREK 4006.2

MUZAFFER OZAK MÜŞRİKLERE DİNİ TEBLİĞ ETTİ

'Sahaflar Şeyhi' ve yazar Muzaffer Ozak Efendi'yi anlatan Ömer Tuğrul İnançer, "Nasıl Rasulullah müşriklere, putperestlere, Hıristiyanlara ve Yahudilere dini tebliğ ettiyse, Muzaffer Efendi Hazretleri de dini öyle tebliğ etti" dedi.

MUZAFFER OZAK MÜŞRİKLERE DİNİ TEBLİĞ ETTİ
  • 10 Haziran 2019, Pazartesi 0:10

Esenler Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen Anadolu'yu Mayalayanlar programında 'Sahaflar Şeyhi' ve yazar Muzaffer Ozak anıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede Muzaffer Ozak Efendi'yi Ömer Tuğrul İnançer anlattı.

 

İSLÂM İLE MÜŞERREF OLDULAR

 

Muzaffer Ozak Efendi'nin hizmetlerini yalnızca muhitine değil bütün aleme yayan bir insan olduğunu söyleyen Ömer Tuğrul İnançer, "Bu hizmetler birtakım yasaklardan dolayı ne yazık ki yurtdışında daha serbest ortamlarda oluştu, bunların başında da Amerika geliyordu. Nasıl Rasulullah müşriklere, putperestlere, Hıristiyanlara ve Yahudilere dini tebliğ ettiyse, Muzaffer Efendi Hazretleri de öyle tebliğ etti. O tebligatın neticesinde bugün dünyanın pek çok yerinde Kanada'da, Amerika'da, Meksika, Brezilya, Şili, Hollanda, İspanya, Almanya'da dergahlar oluştu. Buralarda İslâm'ın güzelliğiyle tanışıyor ve nice batıl yolunda olanlar İslâm ile müşerref oluyorlar" diye konuştu.

 

 

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla, Kadir Gecesi'nde gerçekleşecek “10 Bin Hatim 100 Bin Dua Bulaşması”na Esenlerlileri davet etti.

 

Gecenin sonunda Grup Sazendeler, tasavvuf müzikleriyle ve okudukları ilahilerle gönüllere dokundu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık