sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.513
  • Euro 34.9232
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4012.2

MİKROFON GENÇLERDE

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz gençlerle buluşuyor.

MİKROFON GENÇLERDE
  • 22 Şubat 2022, Salı 23:59

Her hafta farklı bir lisede bayrak törenine katılarak gençlerle buluşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Genç Mikrofon” programlarıyla liselerde gençleri dinliyor. Çekmeköy’e yapılan yatırımlar, yapılması planlanan projeler ve mevcut durum hakkında öğrencileri bilgilendiren Başkan Poyraz, gençlerden gelen çeşitli soruları tek tek not alarak cevaplıyor.

 

İlk ziyaretini Özden Cengiz Anadolu Lisesi’nde gerçekleştiren Başkan Poyraz “ Çekmeköy’ü inşa ederken geleceğin ve bugünün gerçek sahipleri olan çocuklarımız ve gençlerimizin düşüncelerinden istifade ediyoruz. Bu şehri birlikte kurduk birlikte yönetiyoruz şiarıyla sadece bu programlarda değil her zaman gençlerimizle iç içeyiz. Gençlerimiz için 13 yılda birçok projeye imza attık. Dijital kütüphane, Deneyimsel Eğitim Sistemi (DENES), Açık Fikir Platformu, Teneffüs dergilerimizle her zaman gençlerimizin yanında oluyoruz.  Yeni dönemde dört noktaya açtığımız kütüphanelerimize 10 tane daha ekleyip gençlerimize dev bir kültür hizmeti daha sunmuş olacağız. Okullarımıza inşa ettiğimiz 20 basketbol sahasının yanı sıra Alemdağ Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde gençlerimizi ağırlıyoruz. Ayrıca Ömerli Mahallemizde FİFA standartlarına uygun spor tesisimizde çalışmalarımız devam ediyor. Yine Oyun girişimciliği akademisi ve e-spor merkezi kurmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençler bizim her şeyimiz.” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık