sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0886
  • GR ALTIN 2282.2
  • ÇEYREK 3754.7

MİHMANDAR GENÇLİK 6 YAŞINDA

Esenler Belediyesi’nin gençlik projesi olarak "Hedefe Yürüyen Gençlik" sloganıyla yola çıkan Mihmandar Gençlik, 6 yaşına girdi.

MİHMANDAR GENÇLİK 6 YAŞINDA
  • 09 Aralık 2019, Pazartesi 0:14

Esenler Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet yürüten Mihmandar Akademi’nin Esenler’deki okullarda eğitim gören "Mihmandar" öğrencileri, Mihmandar Gençlik Divan Toplantısı'nda salonları doldurdu. Mihmandar Genç Erkek Lise ve Mihmandar Genç Kız Lise Divan Toplantısı, Esenler Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 

YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ

 

Mihmandar Gençlik projesinin Türkiye’nin birçok şehrinde uygulanmak istendiğini belirten Esenler Belediyesi Kadın, Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Cemal Polat, şu ifadeleri kullandı.

 

"Başarılarla dolu 5 yılı geride bıraktık. Mihmandar öncü, önder demek. Devlet adına güven sağlamış olduğu halde gelen yabancı misafirlere yol gösteren, ev sahipliği yapan demektir. Belediye Başkanımızın talimatlarıyla Esenler Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmet ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mihmandar olarak birinci amacımız, öğrencilerimize, sizlere milli manevi ve medeni değerler merkezli eğitimler vermek. Sizler ailelerine saygılı, vefalı anlayışlı birer birey olarak yaşamınızın her alanında bu davranışlarınızla örnek olmalısınız. Kendinizi her anlamda geliştirebileceğiniz, eğitimlerde yanınızda olacak, sizlere destek sağlayacağız. Tarihimizi, kültürümüzü yerinde öğrenme imkânları sağlayacağız. "

 

Konuşmaların ardından Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

DAHA ŞİMDİDEN BAYRAMPAŞALILAR'IN SEVGİSİNİ KAZANDI DAHA ŞİMDİDEN BAYRAMPAŞALILAR'IN SEVGİSİNİ KAZANDI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık