sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5786
  • Euro 34.6206
  • GR ALTIN 2526.7
  • ÇEYREK 4158.2

KAYMAKAM ŞENEL’DEN BAŞKAN AYDINER’E ZİYARET

Bayrampaşa’nın yeni Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Başkan Atila Aydıner’e iadeyi ziyarette bulundu. Şenel, ziyaretin ardından Bayrampaşa Belediyesi Hayır Kapısı’nı gezerek incelemelerde bulundu ve çalışanlardan bilgi aldı.

KAYMAKAM ŞENEL’DEN BAŞKAN AYDINER’E ZİYARET
  • 18 Eylül 2019, Çarşamba 22:02

Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydıner, “Kaymakamımız Sayın Şenel’e kıymetli ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi. İlçe ve ülke meseleleri üzerine bir süre sohbet eden Aydıner ve Şenel daha sonra Bayrampaşa Belediyesi’nin yılda 7 bin aileye yardım eden Hayır Kapısı’na geçerek incelemelerde bulundular. Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tüfekçi, Naser Şimşek, Ahmet Kumbasar, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı da hazır bulundu.

HAYIR KAPISI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Kaymakam Şenel, makam ziyareti sonrası Bayrampaşa Belediyesi Hayır Kapısı’nı gezerek incelemelerde bulundu ve çalışanlardan bilgi aldı. Şenel’e Başkan Aydıner ile eşi Melahat Aydıner de eşlik etti.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık