sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.455
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

KADININ İNSAN HAKLARI EĞİTİM PROGRAMI BAŞLIYOR!

Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezinin düzenlediği atölyeler devam ediyor

KADININ İNSAN HAKLARI EĞİTİM PROGRAMI BAŞLIYOR!
  • 07 Ocak 2022, Cuma 22:44

Beşiktaş Belediyesi, Kadının İnsan Hakları - Yeni Çözümler Derneği (KİH-YÇ) iş birliğiyle 16 hafta sürecek olan bir eğitim programına başlıyor. Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı (KİHEP), haftada 1 gün ve günde 4 saat olmak üzere Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezimizde yüz yüze olarak gerçekleştirilecek. 13 Ocak'ta başlayacak olan program kapsamında KİH-YÇ eğitim modülü atölye çalışması şeklinde uygulanacak.

KİHEP Hakkında
Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı, kadınların güçlenerek stratejilerini üretmeleri için gerekli donanımı sağlayan bir araç olarak tasarlandı. Program, kapsamlı içeriği ve izlediği yöntem sayesinde kadınların yaşadığı bilinçlenmeyi ve insan hakları konusunda edindikleri bilgiyi eyleme dönüştürebilmelerini sağlamaktadır. KİHEP hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Eğitim programı çerçevesinde tanışma, ihtiyaç saptanması, kadının insan hakları, anayasal ve medeni haklar, kadına karşı şiddet ve aile içi şiddet, şiddete karşı stratejiler, kadının ekonomik hakları, iletişim, toplumsal cinsiyet rollerine duyarlı çocuk eğitimi, kadın ve cinsellik, kadın ve doğurganlık hakları, kadın ve siyaset, feminizm ve kadın hareketi, kadın örgütlenmesi konuları işlenecektir.

Detaylar
• Süreçsel eğitimimizde devamlılık esası vardır. KİHEP eğitim programına düzenli katılım halinde Kadının İnsan Hakları - Yeni Çözümler Derneği tarafından düzenlenen katılım belgeleri verilecektir.
• Eğitim kapsamında kullanılacak materyaller belediyemiz tarafından sağlanacaktır.
• Katılımcı sayısı 20 kişi olarak belirlenmiştir. Kayıtlar dolduğu takdirde yeni gruplar oluşturulacaktır.
• İlk atölye çalışması 13 Ocak 2022 tarihinde başlayacak ve 28 Nisan 2022’ye kadar her Perşembe günü 10.00-15.00 saatleri arasında Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecektir. (12.00-13.00 saatleri arası öğle arasıdır.)
• Eğitim programı hakkında bilgi edinmek ve kayıt yaptırmak için Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi arayanabilir. Program için tıklayınız.

Tarih: 13 Ocak - 28 Nisan 2022 (Perşembe günleri)
Saat: 10.00-15.00
Yer: Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi
Adres: Levent Mah. Yasemin Sok. No: 2 Beşiktaş/İstanbul

Bilgi ve Başvuru için:
e-posta: kadindayanismaveyasam@besiktas.bel.tr
Telefon: 0212 319 42 42 - 5022

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık