sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

KADIN YAŞAM MERKEZİ BAYRAMPAŞA'DA AÇILDI

İlçedeki kadınların sosyal hayatını zenginleştirmek amacıyla Bayrampaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Sanat odası (resim-heykel), spor ve seminer salonu, çocuk etkinlik alanı ve kafeteryası bulunan merkezde birden çok hizmet aynı anda veriliyor.

KADIN YAŞAM MERKEZİ BAYRAMPAŞA'DA AÇILDI
  • 04 Kasım 2022, Cuma 22:01

Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki kadınların sosyal hayatını zenginleştirmek amacıyla hayata geçirdiği Kadın Yaşam Merkezini Terazidere Mahallesi Esenler Caddesi’nde hizmete sundu. Yaklaşık 450 metrekarelik bir alana sahip 2 katlı merkezde sanat odası (resim-heykel), spor ve seminer salonu, çocuk etkinlik alanı ve kafeterya bulunuyor. Böylece birden çok hizmet aynı anda verilebiliyor.

“SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ”

Projenin kadınlar için hayırlı olmasını dileyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Söz verdiğimiz gibi bu projemizi de başarıyla tamamladık. Yaşamın her anında bizleri onurlandıran, sabırla kutsal annelik görevini omuzlayan; sevgisini, şefkatini ve emeğini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen tüm hanım kardeşlerimizin faydalanacakları ve her konuda destek alabilecekleri Kadın Yaşam Merkezi projemizi hayata geçirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık