sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3964
  • Euro 35.2048
  • GR ALTIN 2325.3
  • ÇEYREK 3827.1

İyi Kalpler Derneği ve Mediworld Tıp Merkezi’nden Sünnet Projesi

Mediworld Tıp Merkezi ile İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği ortaklaşa yaptığı projeyle ihtiyaç sahibi çocukları sünnet ettiriyor.

İyi Kalpler Derneği ve Mediworld Tıp Merkezi’nden Sünnet Projesi
  • 28 Şubat 2021, Pazar 22:04

İki yıldır Bayrampaşa’da iyilik faaliyetlerinde bulunan İyi Kalpler Derneği Mediworld Tıp Merkezinin sponsorluğunda ihtiyaç sahibi çocukları sünnet ettirerek ailelerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bayrampaşa’da ihtiyaç sahiplerine koşan iyi kalp Yeşim AKYÜZ ve Fatih AYDIN sürekli destek oldukları bir ailenin çocuklarının sünnet ihtiyacını İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Adem DİŞÇİ’ye iletti. Dişçi Mediworld Tıp Merkezi ile iletişime geçtikten sonra ihtiyaç sahibi ailenin çocuklarını Tıp Merkezi sponsorluğunda ve Op. Dr. Can BEKAR tarafından başarılı bir operasyon ile sünnet ettirdi.

İyi Kalp Yeşim AKYÜZ; Bayrampaşa’da birçok ailemize koşmaya çalışıyoruz elimizden geleni yapıyoruz ve insanların yüzünü güldürmeye gayret gösteriyoruz. Bu projede bizlere destek olan Başkanımız Adem DİŞÇİ’ye ve Tüm İyi Kalplere Teşekkür ediyorum. Özellikle Mediworld Tıp Merkezi’ne, Doktorumuz Can BEKAR’a ve Ekibine bizimle ilgilenen Derya SOLAK hanım efendiye de çok ama çok teşekkür ediyorum. İyi kalpli insanlar var olduğu sürece iyilik kazanacak diyoruz. İfadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Adem DİŞÇİ bizler Bayrampaşa’da elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibine ulaşmaya çalışıyoruz. İstekleri her ne olursa olsun yapmaya gayret gösteriyoruz. Bir evladımız erkek adam olmak istemiş, biz de bu çağrıya kayıtsız kalamadık ve Bayrampaşa’mızın en nitelikli sağlık hizmetini sunan Mediworld Tıp Merkezi yönetimi ile iletişime geçtik. Sağ olsunlar kırmadılar ve çocuğumuzun hayalini gerçekleştirdiler. Bu hayra vesile olan Yeşim AKYÜZ Hanım efendiye ve Mediworld Tıp Merkezine çok teşekkür ederim. İyilik Paylaştıkça büyür ve artar tüm iyi kalplerden Allah razı olsun.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık