sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5933
  • Euro 34.8845
  • GR ALTIN 2503.5
  • ÇEYREK 4118.3

İSTANBUL’UN ŞAMPİYONU YİNE ESENLER

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul’daki AK Partili İlçe Belediye Başkanları arasında en yüksek oy oranı ile üçüncü kez Esenler Belediye Başkanı seçildi. Göksu, yüzde 65.48 oy oranı ile İstanbul şampiyonu oldu.

İSTANBUL’UN ŞAMPİYONU YİNE ESENLER
  • 04 Nisan 2019, Perşembe 0:32

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için partisi AK Parti tarafından Cumhur İttifakı'nın adayı olarak yeniden Esenler Belediye Başkan Adayı gösterilen M. Tevfik Göksu, 5 yıllık çalışmasının ödülünü Esenler halkından aldı ve yeniden İstanbul birincisi oldu. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 62.7 oy oranı ile İstanbul'daki AK Partili ilçe belediyeleri arasında birinci olan M. Tevfik Göksu, son seçimde de oylarını yaklaşık yüzde 4.5 artırarak 65.48 oy oranı ile yeniden İstanbul şampiyonu oldu. "Şimdi Birlikte Daha Fazlası" sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Göksu, Esenler’de son 5 yıl içinde özellikle kentsel dönüşüm, askeri alanın Esenler'e kazandırılması, imar problemlerinin çözümü, 15 Temmuz Millet Bahçesi, başta olmak üzere çevre, spor, sosyal ve kültürel alanlarda yaptığı bir birinden önemli çalışmalarla Esenler halkının büyük sevgisini kazandı.

 

HER SEÇİMDE OYLARINI ARTIRDI

 

İlk aday olduğu 29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimi’nde yüzde 47.5 ile Belediye Başkanı seçilen Göksu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimi’nde de oylarını yaklaşık yüzde 32 arttırarak seçmenin yüzde 62.7’sinin oyunu almıştı. Göksu, aynı zamanda bu seçimde bir önceki seçime göre oylarını en çok artıran İlçe Belediye Başkanı olmuştu. 2009 ve 2014 Mahalli İdareler seçimlerinde olduğu gibi bu seçimde de AK Parti, Esenler’de rakiplerine büyük fark attı. En yakın 3 rakibi, AK Parti’nin aldığı oyların yarısına bile ulaşamadı.

 

ESENLER’DE SEÇİM SONUÇLARI:

 

Parti                                                 Aldığı oy             Yüzde

AK Parti (Cumhur İttifakı)              160.989                   65.48

İyi Parti (Millet İttifakı)                     42.519                   17.29

HDP                                                   21.720                  8.83        

SP                                                      10.947                    4.45

 

ESENLER HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu seçim sonuçları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Ak Parti İlçe Başkanımız ve MHP İlçe Başkanımızdan mahalle başkanlarımıza, sandık müşahitlerimizden gençlik kolları başkanımıza, kadın kolları başkanımıza kadar tüm teşkilat mensuplarımıza ve tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar Esenler'e çok güzel hizmetler yaptık ve bundan sonra da (Şimdi Birlikte Daha Fazlası) diyerek daha çok hizmetler yapacağımızı ve yolumuza devam edeceğimizi bildirdik. Bugün de görüyoruz ki, Esenler bir kez daha vefasını gösterdi. Esenler halkı, eserlerimize vefasını ilçemizi bir kez daha İstanbul şampiyonu yaparak gösterdi. Sonsuz teşekkürler Esenler” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık