sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2498.1
  • ÇEYREK 4113.0

HATAYLI ÖĞRENCİLER BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ BİLİM MERKEZİ’Nİ TANITT

TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim ve Teknoloji eğitimleri kapsamında, Bayrampaşa Belediyesi Bilim Merkezi’nde proje eğitimi alan Hataylı öğrenciler, eğitimini aldıkları projeyi ve Bilim Merkezi’ni kendi okullarında tanıttı.

HATAYLI ÖĞRENCİLER BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ BİLİM MERKEZİ’Nİ TANITT
  • 27 Eylül 2019, Cuma 22:04

Her yıl bilime meraklı binlerce öğrenciye kapılarını açan Bayrampaşa Belediyesi Bilim Merkezi, TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim ve Teknoloji Akademisi Projesi çerçevesinde Hatay Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine eğitim verdi.

Bilim Merkezi’ndeki eğitimlerini başarıyla tamamlayan Hataylı öğrenciler, eğitimini aldıkları projeyi ve Bilim Merkezi’ni kendi okullarında sunum eşliğinde anlattı. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, okul müdürü ve öğretmenlerin katıldığı proje sunumunda öğrenciler, Bayrampaşa Bilim Merkezi logolu tişört ve önlükleri ile bir gün boyunca proje kapsamında aldıkları bilimsel eğitimleri ve Bayrampaşa Belediyesi Bilim Merkezi’ni Hatay’daki öğrencilere ve ziyaretçilere tanıttı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık