sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.486
  • Euro 34.9473
  • GR ALTIN 2435.7
  • ÇEYREK 4007.0

GELENEKSEL ATATÜRK KIR KOŞUSU

Bayrampaşa’da gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen geleneksel Atatürk Kır Koşusu’na katılan yüzlerce öğrenci kıyasıya mücadele etti. Koşunun ardından dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle kupa ve madalyaları Başkan Atila Aydıner tarafından verildi.

GELENEKSEL ATATÜRK KIR KOŞUSU
  • 30 Aralık 2019, Pazartesi 14:25

Bayrampaşa Kaymakamlığı, Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Bayrampaşa Şehir Parkı’nda  ‘Atatürk Kır Koşusu’ düzenlendi. Koşuya katılan yüzlerce ortaokul ve lise öğrencisi dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorilerinde gerçekleştirilen koşuda toplam 400 öğrenci okulları için ter döktü. Koşunun ardından düzenlenen törenle dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner tarafından verildi.

Yaptıkları yatırımlar ve sporculara verdikleri desteklerle Bayrampaşa’yı sporun merkezine dönüştürdüklerini ifade eden Başkan Aydıner, Bayrampaşa’da herkesin spor yapabildiğini bundan da büyük keyif aldığını söyledi ve koşuda dereceye giren öğrencileri ayrı ayrı tebrik etti.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık