sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3274
  • Euro 35.1256
  • GR ALTIN 2295.7
  • ÇEYREK 3777.1

Gaziosmanpaşa Yeniden Gönül Belediyeciliğini Tercih Etti

31 Mart Yerel Seçimleri’nde büyük bir destekle yeniden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı seçilen Hasan Tahsin Usta, “Biz büyük bir aileyiz, bize yeniden güvenip desteğini hiçbir zaman esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ederim.

Gaziosmanpaşa  Yeniden Gönül Belediyeciliğini Tercih Etti
  • 04 Nisan 2019, Perşembe 0:11

31 Mart Yerel Seçimleri’nde büyük bir destekle yeniden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı seçilen Hasan Tahsin Usta, “Biz büyük bir aileyiz, bize yeniden güvenip desteğini hiçbir zaman esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Yeni dönemde hizmet ve projelerimize yenilerini de ekleyerek Gaziosmanpaşa’yı hak ettiği değere hep birlikte ulaştıracağız” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 5 yıllık çalışmasının takdirini Gaziosmanpaşa halkından aldı. Resmi olmayan sonuçlara göre 143 bin 596 oy ve yüzde 52.21 oy oranıyla seçimden zaferle çıkan Hasan Tahsin Usta, ikinci kez Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı seçildi. 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde yüzde 51.3 oy oranıyla seçilen Başkan Usta, oy oranını da artırmış oldu.

BAŞKAN USTA, GAZİOSMANPAŞALI VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Seçim sonuçlarının ardından Gaziosmanpaşa Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Usta, “Muhteşemsin Gaziosmanpaşa! Biz büyük bir aileyiz, bize yeniden güvenip bu mührü teslim eden tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Bu zafer Gaziosmanpaşa’nın” dedi.

“GAZİOSMANPAŞA’YI HAK ETTİĞİ DEĞERE HEP BİRLİKTE ULAŞTIRACAĞIZ”

5 yıl boyunca Gaziosmanpaşa’ya hizmet ve projeleriyle ilkleri yaşatan Başkan Usta, “Kıymetli hemşehrilerimin bir kez daha bize emanet etmiş olduğu sorumluluğu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gururla taşıyacağız. Yeni dönemde hizmet ve projelerimize yenilerini de ekleyerek Gaziosmanpaşa’yı hak ettiği değere hep birlikte ulaştıracağız” dedi.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık