sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3651
  • Euro 35.0101
  • GR ALTIN 2325.3
  • ÇEYREK 3825.1

FATİHLİ KADINLARIN ESERLERİ SİRKECİ GARI'INDA SERGİLENİYOR

Fatih Belediyesi bünyesindeki KARINCA Eğitim Birimi’nin Fatih Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlediği kursları bitiren 3 bin 721 kursiyerin el ürünlerinin yer aldığı “Kadın El Emeği” sergisiyle görücüye çıktı.

FATİHLİ KADINLARIN ESERLERİ SİRKECİ GARI'INDA SERGİLENİYOR
  • 01 Haziran 2022, Çarşamba 21:22

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi bünyesinde sürdürülen 9 eğitim biriminde 47 branştaki KARINCA kurslarında eğitim gören, 3 bin 721 kadın kursiyer mezuniyetini muhteşem bir sergiyle taçlandırdı.

Kursiyerler, aldıkları eğitimle aile bütçesine katkıda bulunmak için yaptıkları el işi ürünleri Sirkeci Tren Garı'ndaki 7 Haziran’a kadar sürecek olan sergide satışa sunuyor. Serginin açılışını yapan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, eşi İlknur Turan ile birlikte stantları tek tek gezerek, eserleri inceledi.

“HANIM KARDEŞLERİMİZLE NE KADAR İFTİHAR ETSEM AZDIR”

Programda konuşmasına el emeği göz nuru eserlerle, ürünlerle bu güzel sergiyi donatan, Fatihli hanımları kutlayarak başlayan Başkan M. Ergün Turan, “Bir belediye başkanı olarak, kendilerine sunduğumuz imkânları, en iyi şekilde değerlendirerek bir katma değere dönüştürdükleri için hanım kardeşlerimizle ne kadar iftihar etsem azdır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Fatih’te, kadınlarımızın üretime katılmaları için elimizden ne geliyorsa yaptık. Kadınlarımızın içindeki girişimcilik ruhunu harekete geçirecek, yararlı projelere imza attık. KARINCA Eğitim Birimi’nin faaliyetleri bunun en somut göstergelerinden biri. İyiliğinizle, şefkatinizle, gayretinizle, üretme aşkınızla, Fatihimizin gelişmesine büyük katkılar sağlayacağınızdan eminim. Bu vesileyle sergiyi gezip buradaki eserlerden ilham alan bütün kadınlarımızı da KARINCA kurslarına davet ediyorum” dedi.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık