sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5688
  • Euro 34.952
  • GR ALTIN 2443.5
  • ÇEYREK 4023.3

FATİHLİ KADINLARA 100 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM İMKÂNI

Kadınlarımızın hem yeteneklerini geliştirmesine olanak tanıyan hem de hünerlerine değer katan projeler üreten KARINCA Kadın El Emeği Eğitim Birimi’nin 10 farklı lokasyonda ve tam 100 branştaki eğitimleri başladı.

FATİHLİ KADINLARA 100 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM İMKÂNI
  • 15 Ekim 2022, Cumartesi 21:25

Hayata geçirdiği projelerde önceliği ailenin temeli, toplumun direği olan kadınlara vererek, onların hizmete ulaşmalarını kolaylaştıran Fatih Belediyesi, kadın emeğine değer katan projelerin çatısı KARINCA Kadın El Emeği Eğitim Birimi ile kadınları girişimci olmaya teşvik ediyor, farklı iş kollarında eğitim olanağı sunuyor. Kadınlarımızın ekosisteme katılımlarını artırmak amacıyla meslek edindirme kurslarını her geçen gün daha genişleten ve geliştiren KARINCA ile 15 yaş ve üzeri bireyler, eğitimlerine yıl boyunca aralıksız devam ediyor.

10 EĞİTİM BİRİMİ’NDE 100 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM İMKÂNI

Üretkenliği ile durmaksızın çalışan karıncalardan ilhamla; üreten, hayata değer katan ve çalışan hünerli kadınlarımız için 10 eğitim biriminde 100 farklı branşla faaliyetlerini yürüten KARINCA Kadın El Emeği Eğitim Birimi; kadınlarımıza yeni bir meslek veya hobi edinmenin yanında sosyalleşerek, boş zamanlarını değerlendirme fırsatı sunuyor. Fatih Belediyesi ve Fatih Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen eğitimler sonunda üretilen ürünler her yıl gerçekleşen sergiyle ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor, bazı kategorilerde üretilen ürünlerin satışı yapılarak, kadınlarımıza ekonomik kazanım fırsatı da sunuluyor. Kayıtları devam KARINCA kurslarını incelemek ve kayıt yaptırmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://akademi.fatih.bel.tr/form/karinca.aspx

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık