sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4929
  • Euro 34.9734
  • GR ALTIN 2432.3
  • ÇEYREK 4001.5

FATİH'İ İHYA EDEN PROJELER HAYATA GEÇİRİLDİ

Fatih Belediye Meclisi'nin ekim ayının son meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan yönetiminde gerçekleştirildi. Meclis oturumunda "Fatih Belediyesi 2023 Performans Programı ve Bütçe” gündemi görüşüldü.

FATİH'İ İHYA EDEN PROJELER HAYATA GEÇİRİLDİ
  • 15 Ekim 2022, Cumartesi 21:16

Fatih Belediyesi’nin performans programı sunumu öncesi bir konuşma yapan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, şunları kaydetti: “Bizi biz kılan medeniyet değerlerimizin anıtlaştığı, bu güzide ilçe söz konusu olduğunda, öyle inanıyorum ki buradaki herkesin yüreği, aynı duygularla çarpıyor. Fatih denildiğinde; fikirlerimiz, gönüllerimiz, hayallerimiz daha iyiye ulaşma noktasında, ortak bir hedefte birleşiyor.

"BAŞKAN TURAN: “SON 3 YILDA İLÇEMİZİ İHYA EDEN PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK"

Hizmet vizyonumuzun ana hatları; Türkiye’nin vitrini olan Fatih’i bütün kadim değerleriyle muhafaza ederek, yaşam kalitesi yüksek, kültürel, tarihî ve ticari bir merkez yaparak, herkesin yaşamayı tercih edeceği bir yere dönüştürmekti. Takdir edersiniz ki, son üç yılda, İlçemizi fiziki, sosyal ve kültürel anlamda ihya eden birçok projeyi hayata geçirdik. Bu projelerin, fikirden uygulamaya bütün süreçlerinde, halkımızın dilek ve temennilerini dikkate almaya özen gösterdik. Kamu kaynaklarını etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanarak; hizmet ve yatırımlarımızın, ilçemizin her yerine adil şekilde ulaştırılmasına önem gösterdik. Bütün bunların temelinde de; bütçe hazırlık ve uygulama sürecinin en etkin şekilde yürütülmesine, mali disiplin ve verimliliğin istikrarlı bir şekilde sürdürülmesine, şeffaf, hesap verilebilir bir plan program dâhilinde hareket etmeye azami ölçüde dikkat ettik.

"HİZMETLERİNİZ HALKIMIZIN GÖNLÜNE ULAŞACAK"

Bizim için Fatih demek, Türkiye demektir. Sizlerin destekleriyle birlikte, hayata geçirdiğimiz hizmet ve yatırımların, halkımızın bütün kesimlerine ulaşarak, Fatih’e yaraşan bir şehir bilincinin, kültürünün yerleşmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. El birliği, fikir birliği içinde ortaya koyduğumuz hizmetlerin, halkımızın gönlüne ulaşacağına, şehrimizin hafızasına kazınacağına inancım tamdır.

Başkan Mehmet Ergün Turan daha sonra, 2023 Yılı Performans Programı’nın 3 ana temanın altına dağıtılan; 11 Stratejik Amaç altındaki, 94 Stratejik Hedefi gerçekleştirmek amacıyla planlanan; 361 Proje ve Faaliyet hakkında bilgilendirme yaptı. Sunumun ardından yapılan oylama ile Fatih Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 1.511.592.000 TL olarak onaylandı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık