sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3341
  • Euro 35.2005
  • GR ALTIN 2246.0
  • ÇEYREK 3695.0

Fatih Camisi’nde Bayram Sabahı Coşkusu

Fatih Belediyesi geleneksel hale getirdiği bayram namazı sonrası çorba ikramına bu bayram da devam etti.

Fatih Camisi’nde Bayram Sabahı Coşkusu
  • 10 Haziran 2019, Pazartesi 1:56

Fatih, Süleymaniye, Yavuz Selim, Sümbülefendi ve Sultanahmet Camilerinde bayram namazı sonrası toplam 10 bin kişiye çorba ikramı yapıldı. Ramazan ayı boyunca Fatih’te iftar sofralarında binlerce vatandaşa iftar veren Fatih Belediyesi, bayram sabahı da ilçenin 5 büyük caminde vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

Ramazan ayının sona ermesi ile beraber bayram sabahı namazlarını kılmak isteyen vatandaşlar camilere akın etti. Ramazan’ın en güzel yaşandığı ilçelerden biri olan Fatih’te bayram namazı için vatandaşlar Fatih Cami’ni doldururken, camiye sığamayan cemaat avluda namazlarını kıldı. Bayram namazı sonrası Fatihliler birbirlerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan da vatandaşlarla bayramlaşıp onlarla sohbet etti.

Başkan M. Ergün Turan, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçirmesi temennisinde bulundu. Başkan Turan, geleneksel hale gelen bayram namazı sonrası çorba ikramı programıyla vatandaşların bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde bayramlaşmalarını sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Başkan M. Ergün Turan, “Fatih’te belediye başkanı olarak ilk bayramım, çok güzel bir ramazan geçirdik. İstanbul’da doğdum, büyüdüm. Fatih’te bu kadar yoğun bir ramazan geçirmemiştim. Fatih’te Ramazan’ın manevi havası çok farklı. Bayramlar, manevi ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, paylaşımların en üst seviyede yaşandığı günlerdir. Bayramda tüm bu güzelliklerin yaşanması temennisiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Başkan Turan çorba kuyruğuna giren vatandaşlara da kendi elleriyle çorba ikram etti.  

YEŞİLAY VARSA HAYAT VAR YEŞİLAY VARSA HAYAT VAR

YEŞİLAY HAFTASI ORYANTİRİNG YARIŞMASI YEŞİLAY HAFTASI ORYANTİRİNG YARIŞMASI

BAYRAMPAŞA MİLLET BAHÇESİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI BAYRAMPAŞA MİLLET BAHÇESİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

BAYRAMPAŞA SEVDASI GÖNÜLLERE NAKŞEDİLECEK BAYRAMPAŞA SEVDASI GÖNÜLLERE NAKŞEDİLECEK

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık