sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4672
  • Euro 34.5305
  • GR ALTIN 2473.3
  • ÇEYREK 4069.0

FATİH BİLGİ EVLERİNDE KURAN-I KERİM ÖĞRETİMİ

Fatih Belediyesi Bilgi Evlerinde, yaz etkinlikleri kapsamında “Kur’an-ı Kerim’e Geçiş ve Veli Buluşması” programı düzenlendi.

FATİH BİLGİ EVLERİNDE KURAN-I KERİM ÖĞRETİMİ
  • 30 Ağustos 2022, Salı 23:11

Fatih Belediyesi Bilgi Evlerinde, yaz etkinlikleri kapsamında “Kur’an-ı Kerim’e Geçiş ve Veli Buluşması” programı düzenlendi.

Dervişali, Kasım Günani, Keçeci Karabaş, Marmara, Müftüali ve Vani Dergahı olmak üzere 6 bilgi evinde eş zamanlı olarak düzenlenen Kuran-ı Kerim’e geçiş törenlerinde, Fatih Müftüsü Hüseyin Baş tarafından öğrencilere katılım belgeleri verildi. Program, öğrenci ve veliler tarafından büyük coşku ve heyecanla karşılandı.

Öğretmenlerin önderliğinde yoğun bir program hazırlayan öğrenciler, ilahi ve şiir okumaları yaparken gitar, keman ve tiyatro performanslarında da bulundu. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, yaz kursunda yapılan faaliyetlerle ilgili slayt gösterileriyle devam ederek çeşitli ikramlarla sonlandırıldı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık