sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3744
  • Euro 35.0772
  • GR ALTIN 2325.3
  • ÇEYREK 3826.2

ESEV’DEN RESSAMLAR GÜNÜ’NE ÖZEL KUTLAMA

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), 27 Şubat Dünya Ressamlar Günü dolayısıyla sanata olan ilgisi ve yeteneğiyle tanınan Sultan Abdülaziz’in bestesi ‘Hicaz Sirto’yu icra etti.

ESEV’DEN RESSAMLAR GÜNÜ’NE ÖZEL KUTLAMA
  • 01 Mart 2021, Pazartesi 19:33

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), 27 Şubat Dünya Ressamlar Günü dolayısıyla sanata olan ilgisi ve yeteneğiyle tanınan Sultan Abdülaziz’in bestesi ‘Hicaz Sirto’yu icra etti.

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), 27 Şubat Dünya Ressamlar Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Etkinlikte, bestekârlığının yanında resim yeteneğine de sahip olan Sultan Abdülaziz’in ‘Hicaz Sirto’su icra edildi. Etkinlik, ESEV’in sosyal medya hesapları üzerinden izleyicilerle buluştu.

 

SANAT HAYATA ANLAM KATAR       

 

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) Genel Sanat Yönetmeni ve Şair Abdülbâki Kömür, sanatın hayata anlam kattığını ifade ederek “Sanat, hayatı anlamaktır. Sanatçıların yıllardır yaptıkları şey, hayatı anlamak ve anladıkları şeyleri hayata katmaktır. Bugün ‘Dünya Ressamlar Günü.  İstedik ki hem resim hem müzikleriyle öne çıkmış Sultan Abdülaziz’in eserleriyle sanatla ilgilenen tüm sanatseverleri tebrik edelim. Sanatçılarımızın daha nice yıllar sanat hayatına katkıda bulunmalarını temenni etmek amacıyla kendilerine böyle bir armağanımız olsun istedik” şeklinde konuştu.

BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK! BAYRAMPAŞA'DA İLKNUR BAŞKANLA BAYRAMPAŞALILAR KAZANACAK!

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık