sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Daha temiz, daha yeşil bir Bayrampaşa

Daha temiz, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Bayrampaşa için tüm ekipleri ile birlikte sahaya inen Bayrampaşa Belediyesi, Şehit Kamil Balkan Caddesi’nde detaylı temizlik, bakım-onarım ve ağaçlandırma çalışması yaptı.

Daha temiz, daha yeşil bir Bayrampaşa
  • 13 Mart 2020, Cuma 21:53

Daha temiz, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Bayrampaşa için tüm ekipleri ile birlikte sahaya inen Bayrampaşa Belediyesi, Şehit Kamil Balkan Caddesi’nde detaylı temizlik, bakım-onarım ve ağaçlandırma çalışması yaptı. Caddeye onlarca yeni ağaç diken ekipler, yaklaşık 150 ağacın da bakımını gerçekleştirdi. Ekiplerin çalışmalarını yerinde denetleyen ve aynı zamanda ağaç diken Başkan Atila Aydıner, “Vatandaşlarımızın ortak yaşam alanlarını daha temiz ve konforlu bir duruma getirmek için ilçe genelinde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.
Bayrampaşa Belediyesi Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Zabıta ve Temizlik İşleri müdürlüklerine bağlı ekipler, Yıldırım Mahallesi Şehit Kamil Balkan Caddesi’nde ortak çalışma yaptı. Daha temiz, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Bayrampaşa için yapılan çalışma kapsamında, caddede temizlik, bakım-onarım ve ağaçlandırma olmak üzere 3 hizmet birden gerçekleştirildi. Temizlik ekibi caddeyi süpürüp tazyikli su ile yıkadı, Park ve Bahçeler ekibi kuruyan ağaçların yerine onlarca yeni ağaç dikti ve yaklaşık 150 ağaca bakım yaptı, Fen İşleri ekibi  asflat ve kaldırımın çöken ve kırılan noktalarını tamir ederken Zabıta ekibi de çalışmalar sırasında güvenliği sağladı. Öte yandan,  Bayrampaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kendi imkanlarıyla yetiştirdiği çiçekler de esnaf ve vatandaşlara dağıtıldı.

“ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”
Ekiplerin çalışmalarını yerinde denetleyen, ağaç diken ve vatandaşlara çiçek dağıtan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Tüm ekiplerimiz ile sahadayız. Bir yandan temizlik, bir yandan bakım onarım, bir yandan da ağaçlandırma yaptık. Vatandaşlarımızın ortak yaşam alanlarını daha temiz ve konforlu bir duruma getirmek için ilçe genelinde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık