sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3692
  • Euro 35.044
  • GR ALTIN 2325.3
  • ÇEYREK 3826.5

ÇEKMEKÖY'DE KAR ŞENLİĞİ

Çekmeköy Belediyesi’nin organize ettiği “Kar Şenliği’nde 7’den 70’e binlerce Çekmeköylü doyasıya eğlendi.

ÇEKMEKÖY'DE KAR ŞENLİĞİ
  • 28 Ocak 2022, Cuma 0:11

İstanbul’da etkili olan kar yağışının etkisini büyük oranda kaybettiği son günde, Çekmeköy Belediyesi Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda Kar Şenliği düzenledi. Genç yaşlı 7’den 70’e binlerce Çekmeköylünün katıldığı organizasyonda büyük bir coşku hakimdi. Kemençe ve tulum eşliğinde soğuk havada horon oynayan vatandaşlar, horon sonrası alanda ikram edilen sucuk ekmekle enerji topladılar.

Şenlik alanına yakılan ateşlerle ısınan vatandaşlar saatler boyunca doyasıya eğlendiler. Alanda bulunan vatandaşlara sucuk ekmek ikram eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz çocuklarla kartopu oynadı.

Şenliğe katılarak vatandaşlarla birlikte eğlenen ve çocuklarla kartopu oynayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Biz yarıyıl tatilimizde çocuklarımız böyle eğlendirecek bir vesile bulalım istedik. Yerimizde bu konuda çok güzel bir yer. Çok güzel bir alan. Kara da henüz dokunmamıştık. Hem kar topu oynayalım istedik, bir yandan burada  ikramlarımız var gelen vatandaşlarımıza. Aynı zamanda horon, halay inşallah birazdan başlayacak, saat 5’e kadar devam edecek. Böyle sevilecek, doyasıye eğlenilecek bir kar festivali yaptık. Görüyorsunuz hakikaten herkes çok mutlu. Son birkaç gün biliyorsunuz İstanbul'da bayağı ciddi bir sıkıntı çekildi. Elhamdülillah biz bu konuda Çekmeköy'de en ufak bir sıkıntımız olmadı. Bütün sokaklarımız açık ama, İstanbul'da bu sıkıntıdan sonra böyle bir güzelliği de onlarla beraber yaşayalım istedik” dedi.  

 

Şenliğe ailesi ile birlikte katılan ve 30 yıldır Çekmeköy’de oturduğunu belirten Doğan Kurnaz, “Ben 30 yıldır burada Çekmeköy'deyim. Ahmet Poyraz böyle bir şey yaptı. Güzel olmuş. Beğendik güzel ve destekliyorum. Bugün mesaj da geldi zaten Ahmet Bey başkanımızdan. O yüzden çocuklarla beraber buraya geldim ve çok eğleniyoruz” dedi.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık