sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5228
  • Euro 34.8239
  • GR ALTIN 2423.1
  • ÇEYREK 3985.7

CAN DOSTLARIYLA BİRLİKTE

Beşiktaş’ta can dostlarının refahı için 7/24 çalışmaya devam ediliyor…

CAN DOSTLARIYLA BİRLİKTE
  • 23 Ocak 2022, Pazar 22:50

Belediyeye bağlı Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün çalışma saatleri 7 gün 24 saate çıkarıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün artık 7/24 hizmet vereceğini şu sözlerle duyurdu: "Müdürlük bünyesinde sayısını artırdığımız personelimiz ile soğuk kış günlerinde can dostlarımızı yalnız bırakmayacağız."

Beşiktaş’ta sokak hayvanlarıyla ilgili pek çok uygulamayı hizmete geçiren ve sahada çalışmalar yapan Veteriner İşleri Müdürlüğü, gece gündüz 7/24 hizmet verecek. Her ihbarı büyük bir titizlikle değerlendiren ekipler, soğuk kış gecelerinde de can dostlarımının yanında olacak.

Sosyal medya hesabından yayınladığı video ile verilecek hizmeti komşularla paylaşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş’ta sokak hayvanlarıyla sadece kentimizi değil hayatımızı da paylaşıyoruz. Sahilde, sokaklarda, kafelerde Beşiktaş’ta başımızı çevirdiğimiz her yerde can dostlarımız var. Can dostlarımız için bugüne kadar pek çok çalışma gerçekleştirdik. Sokak hayvanlarının yaşam hakkını korumak ve ortak yaşam farkındalığını artırmak için ilçemizde 150’den fazla noktaya uyarı tabelası yerleştirdik. 2 yılda komşularımızdan gelen 30 bin ihbarı değerlendirdik. 6 araçlık MOBİVET Hayvan Ambulansı hizmetimizle 18 bin sokak hayvanının hayatına dokunduk. 20 ton mama dağıttık.

Engelli Kedi Ünitesi açarak Beşiktaş’a canlarımızın güven ve sevgiyle yaşadıkları bir alan kazandırdık. Görme kaybı, denge kaybı, felç gibi engelleri olan can dostlarımızla yakından ilgilenen gönüllülerimiz için de Engelli Kedi Ünitemizin kapıları her zaman açık. Bu zor günlerde sizlerle güzel bir haberi paylaşmak istiyorum. Veteriner İşleri Müdürlüğümüzün çalışma saatlerini 7 gün 24 saate çıkardık. Bunun için personel sayımızı da artırdık ve nöbetçi ekiplerimiz ile 7/24 can dostlarımızın yanında olacağız. Tüm bunların yanında sokak hayvanlarının sağlıklı ve iyi koşullarda yaşamaları için kısırlaştırma seferberliği başlattık. Sokak hayvanlarının kısırlaştırılmaları için çalıştırmalarımızı artırmaya devam ediyoruz. Beşiktaş’ta hayatı paylaştığımız can dostlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz
."

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık