sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4708
  • Euro 34.7099
  • GR ALTIN 2437.0
  • ÇEYREK 4008.8

Camiiler ve Din Görevlileri Haftası

Bayrampaşa Belediyesi, Camiiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ilçedeki din görevlilerinin onuruna yemekli program düzenledi.

Camiiler ve Din Görevlileri Haftası
  • 08 Ekim 2021, Cuma 22:11

Bayrampaşa Belediyesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ilçedeki din görevlilerinin onuruna yemekli program düzenledi. Başkan Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı programa İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük’ün yanı sıra din görevlileri ve aileleri katıldı. Başkan Aydıner, “Mümin gönülleri birleştiren camilerimizde görev yapan din görevlilerimize bu mukaddes görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçede görev yapan din görevlilerinin onuruna Hasbahçe Davet Evi’nde yemekli program düzenledi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, dualar ve protokol konuşmaları ile devam etti. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı programa Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz Küçük, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Balekoğlu, Bayrampaşa eski müftüsü İzzet Şener, ilçede görev yapan din görevlileri ile eşleri katıldı. Ev sahibi Başkan Aydıner, program boyunca masaları tek tek dolaşarak din görevlileri ile yakından ilgilendi.

Camilerin önemine de değinen Aydıner, “Allah’ın evi olan camiler, Rabbimizin adını andığımız, kulluğumuzu hatırlayıp dualarımızı O'na arz ettiğimiz mukaddes yerlerdir. Hedef projelerimiz arasında ilçemize 4 tane daha camii yapmak var. Dil, ırk, renk, makam, mevki farkı gözetmeden mümin gönülleri birleştiren camilerimizde görev yapan din görevlilerimize bu mukaddes görevlerinde kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük ise Necip Fazıl Kısakürek’in “Zindandan Mehmet’e Mektup” şiirini okudu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık