sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4981
  • Euro 34.9653
  • GR ALTIN 2430.6
  • ÇEYREK 3998.9

BOĞAZİÇİ ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

İstanbul’un en köklü ilçesi Beykoz’un, Boğaziçi kültüründen taşıdığı izlerin, tarihten bugüne yaşadığı değişim ve gelişimin Prof. Dr. Sâdettin Ökten ile tüm yönleriyle ele alınacağı “Boğaziçi Çalışmaları Beykoz Atölyesi” başlıyor.

BOĞAZİÇİ ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
  • 11 Ocak 2022, Salı 23:48

İstanbul’un en köklü ilçesi Beykoz’un, Boğaziçi kültüründen taşıdığı izlerin, tarihten bugüne yaşadığı değişim ve gelişimin Prof. Dr. Sâdettin Ökten ile tüm yönleriyle ele alınacağı “Boğaziçi Çalışmaları Beykoz Atölyesi” başlıyor. 

Beykoz Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında yapılacak program, şehir tarihçileri, akademisyenler, öğrenciler ve yaşadığı kentin geçmişine duyarlı herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecek.

Hafız Mehmet Efendi Kültür Evi’nin tarih ve huzur dolu atmosferinde yapılacak atölye çalışmaları, 22 Ocak 2022 tarihinde başlayarak, iki haftada bir cumartesi günleri olmak üzere toplam 10 ders sürecek.

Boğaziçi’nin ve özelde Beykoz’un doğal, tarihi, kültürel ve sanatsal boyutlarıyla konuşulacağı atölyeye katılmak isteyenlerin Beykoz Belediyesi’ne ait 444 66 61 No’lu Çözüm Merkezi’ni arayarak kayıt yaptırmaları gerekiyor.

PROGRAM

PROF. DR. SÂDETTİN ÖKTEN İLE BOĞAZİÇİ ÇALIŞMALARI

TARİH: 22 Ocak 2022 Cumartesi (Toplam 10 Ders)

YER: Hafız Mehmet Efendi Kültür Evi

SAAT: 17:00-19:00 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık