sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4231
  • Euro 34.4401
  • GR ALTIN 2485.9
  • ÇEYREK 4089.3

BİNALİ YILDIRIM: 'EN BÜYÜK TEKNOLOJİ ÜSSÜNÜ BAYRAMPAŞA’YA KURACAĞIZ'

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa’da kanaat önderleri, iş adamları, STK temsilcileri ve ilçe sakinleriyle bir araya geldi. İstanbul’un 39 ilçesi için büyük projeleri olduklarını belirten Binali Yıldırım, “En büyük teknoloji üssünü Bayrampaşa’da kurup, burada gençleri istihdam edeceğiz. Türkiye’nin özeti ve kalbi olan İstanbul için el ele verip güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız” dedi.

BİNALİ YILDIRIM: 'EN BÜYÜK TEKNOLOJİ ÜSSÜNÜ BAYRAMPAŞA’YA KURACAĞIZ'
  • 20 Mart 2019, Çarşamba 2:51

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa’da kanaat önderleri, iş adamları, STK temsilcileri ve ilçe sakinleriyle bir araya geldi. İstanbul’un 39 ilçesi için büyük projeleri olduklarını belirten Binali Yıldırım, “En büyük teknoloji üssünü Bayrampaşa’da kurup, burada gençleri istihdam edeceğiz. Türkiye’nin özeti ve kalbi olan İstanbul için el ele verip güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız” dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarını Bayrampaşa’da sürdürdü. Yıldırım, Hilton Topkapı Hotel’de kanaat önderleri, iş adamları, STK temsilcileri ve ilçe sakinleriyle bir araya gelerek 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik plan ve projelerini anlattı.

“BEKA SORUNU YOK DİYENLERİ ÇANAKKALE’YE DAVET EDİYORUM”
Konuşmasına katılımcıları selamlayarak başlayan Binali Yıldırım, “Bugün iki mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Bugün, Çanakkale ve Afrin zaferlerimizin yıl dönümü. Beka sorunu olup olmadığını anlamak isteyenleri Çanakkale’ye, 104 yıl önce yazılan destanın izlerini görmeye, ay yıldızlı bayrağımız için toprağa düşen aziz şehitlerimizi anlamaya davet ediyorum. Bu vesileyle Çanakkale şehitlerimize rahmet diliyorum. Onlar bizim gururumuz. Şehitlerimizin sayesinde rahat yaşayıp hürriyetin tadını çıkarıyoruz. Bizlere düşen onların emanetine sahip çıkmaktır. Gelecek kuşaklara bu memleketi daha güzel bırakmaktır” dedi.

“SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR”
İstanbul’un sıradan bir şehir olmadığının altını çizen Yıldırım, “İstanbul, Türkiye’nin özeti ve kalbidir. İstanbul, bizim aşkımız, işimiz ve geleceğimizdir. Bayrampaşa da bundan ayrı düşünülemez. Rehavete kapılmayalım. Seçim sandıkta kazanılır. Sizlerden talebim kalan 12 günde çok daha hızlanarak, gayret göstererek erişemediklerimize de erişelim. İstanbul’un ayakta durması lazım. Çünkü İstanbul hapşırırsa Türkiye nezle olur. O nedenle işi şansa bırakmayalım. Sandığa muhakkak gidelim ve oyumuzu kullanalım. Bunu ihmal etmeyelim. 31 Mart’ta halkımızdan alacağımız yetki ile bu kadim şehrin sorunlarına paydaşlar ile birlikte çözüm bulacağız. El ele verip güzel hizmetleri beraber yapacağız. Herkesin enerjisine ve desteğine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

“BAYRAMPAŞA’YI İSTİHDAMIN MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”
İstanbul’un en büyük sorunu olan trafik sorununa kaliteli ve erişilebilir toplu taşımayı geliştirerek çözüm üreteceklerini açıklayan Yıldırım, “Türkiye’nin dört bir yanında yollar yaptık, yolları ayırdık insanları birleştirdik.  81 ilin ulaşım sorunun çözen biri İstanbul’un ulaşım sorununu da elbet çözecektir. İstanbul’da raylı sistemin payını yüzde 18’den yüzde 48’e çıkaracağız. Bunu yeni metro hatları ve tünellerle yapacağız. Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattımız Bayrampaşa’daki toplu taşımada büyük kolaylık sağlayacak. Bayrampaşa’ya kazandıracağımız 4 bin 500 araç kapasiteli otopark ile trafik sorununa kalıcı çözüm üreteceğiz. Geometrik kavşak düzenlemeleri ile de trafik akışını rahatlatacağız. En büyük teknoloji üssünü Bayrampaşa’da kurup, burada gençleri istihdam edeceğiz. Sermaye ve fikir sahiplerini bir araya getireceğiz. Bayrampaşa’yı istihdamın merkezi haline getireceğiz. Sosyal donatı alanlarıyla birlikte Çetin Emeç Stadı’nı yenileyeceğiz. 5 bin kişilik yepyeni bir stadı hizmete sunacağız. Yeşil yol projesi ile Bayrampaşa’ya 30 kilometrelik bir yeşil alan kazandıracağız. Millet bahçesi ve parklar ile ortak yaşam alanlarının miktarını da arttıracağız. Ancak tüm bunlar için yetki lazım. O yetkiyi Bayrampaşa’da Atila Başkan’a verirken İstanbul için de beni unutmayacağınızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“TERÖRÜN DİNİ OLMAZ”
Yeni Zelanda’daki teröristin bile İstanbul’u hedef aldığını söyleyen Binali Yıldırım, “Kimsin sen? Vahşet dendiğinde bunların akıllarına İslam geliyor. Bu çok yanlış. Yeni Zelanda'daki hain saldırıya terör demeye dilleri varmıyor. Bu ikircikli tutumdan vazgeçin. Terörün dini olmaz. Bunlar ölüm makineleridir. Biz terörden 40 yıldır çekiyoruz. Ancak terör nerde olursa olsun. Bize zarar veren teröristlere gerekeni yaparız”  açıklamasını yaptı.

Programda konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise “Peygamber Efendimizin müjdesine mazhar olmuş İstanbul’a İstanbul beyefendisi Binali Yıldırım çok yakışacak inşallah. İstanbul büyük usta Sayın Yıldırım ile dünyanın başkenti olmaya devam edecek. Binali Yıldırım’ın bugüne kadar yaptıkları İstanbul’da yapacaklarının teminatıdır. İstanbul ve Bayrampaşa’yı mega projelerle buluşturacak olan Yıldırım’ı bugün Bayrampaşa bağrına bastı. İlginiz, sevginiz ve teveccühünüz için teşekkür ediyor; şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı programa AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın yanı sıra TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti İstanbul Milletvekili Canan Kalsın, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, ilçe protokolü ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık