sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.6003
  • Euro 34.8242
  • GR ALTIN 2496.6
  • ÇEYREK 4107.6

BELEDİYEDEN PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK HİZMETİ

Kağıthane Belediyesi'ne bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Psikolojik Danışmanlık Birimi, vatandaşlara ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor.

BELEDİYEDEN PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK HİZMETİ
  • 03 Şubat 2022, Perşembe 23:33

Depresyon, aile içi iletişim problemleri, panik atak, çocukluk korkuları, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, sosyal fobi, alt ıslatma, ebeveynlik tutumları, çocuklarda kardeş kıskançlığı, ergenlik dönemi problemleri, sınav kaygısı gibi rahatsılık oluşturan hallerin giderilmesinde Kağıthane Belediyesi Psikolojik Danışmanlık Birimi, vatandaşlara ücretsiz destek sunuyor. Psikolojik Danışmanlık Birimi bugüne kadar 3953 seans gerçekleştirdi.

Psikolojik Danışmanlık Birimi'nde üç uzman psikolog ve bir psikiyatr tarafından 'Çocuk Danışmanlığı, Ergen Danışmanlığı, Yetişkin Danışmanlığı, Grup Terapisi ve Aile Terapisi' konularında danışmanlık hizmeti veriliyor. Yapılan görüşme ve tetkikler sonucunda psikolojik tedavi ya da psikiyatrik müdahale gereksinimi olan vatandaşlar vakit kaybetmeksizin hastanelere yönlendiriliyor. Maddi durumu elverişsiz olan vatandaşlara yine belediye tarafından destek olunuyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; '' Hayat maalesef her zaman iyi gitmeyebiliyor. Sevinçler kadar acılar da hayatın bir gerçeği. Hayatımızda bazı dönemler kendimizi karamsar ve güçsüz hissedebiliyoruz. İşte böylesi dönemlerden geçen vatandaşlarımıza destek olmak, yalnız olmadıklarını hatırlatmak için merkezimizde psikolojik danışmanlık hizmeti veriyoruz.''dedi.

Kağıthane Belediyesi’nin tüm ilçe sakinlerine ücretsiz olarak sunduğu psikolojik danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak isteyenler; 444 2300 numaralı telefonu arayarak başvuruda bulunabiliyor.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık