sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5883
  • Euro 34.8256
  • GR ALTIN 2507.4
  • ÇEYREK 4126.0

BELEDİYE'DE TAHLİYE VE YANGIN TATBİKATI

Esenler Belediyesi personeline yönelik gerçekleştirilen Tahliye ve Yangın Tatbikatı gerçeğini aratmadı.

BELEDİYE'DE TAHLİYE VE YANGIN TATBİKATI
  • 09 Nisan 2019, Salı 22:55

Esenler Belediyesi İşletme Müdürlüğü koordinesinde, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Bağcılar İtfaiyesi Grup Amirliği ve Esenler Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ESKAT) tarafından, olası bir depreme ve yangına karşı Esenler Belediyesi personelini bilinçlendirmek amacıyla, Tahliye ve Yangın Tatbikatı gerçekleştirildi.

 

Tatbikat öncesi Başkanlık Binası Acil eylem planında görev alan; koruma, kurtarma ve söndürme ekip personelleri ile belediye çalışanlarına ESKAT eğitmenleri tarafından afet bilinci ve tahliye eğitimi verildi.

 

3 DAKİKA 55 SANİYEDE TERK ETTİLER

 

 

İlk siren sesi ile birlikte binada bulunanlar masaların altına veya yanına Çök - Kapan - Tutun hareketini yaptılar, ikinci siren sesinin duyulmasının ardından çalışanlar 3 dakika 55 saniye gibi kısa bir sürede binayı terk ederek toplanma alanına intikal ettiler.

 

YANGIN SÖNDÜRDÜLER

 

 

Toplanma alanında 350 personelin ve vatandaşların bulunduğu topluluğa, Bağcılar İtfaiyesi Grup Amirliği personelleri tarafından yangın söndürme eğitimi verildi. Tatbikata katılanlara yangın söndürme tüpü kullanımı öğretildi ve yangına müdahale işlemi yapıldı. Ayrıca Afet ve Acil Durum aracındaki malzemelerin tanıtımı yapılarak tatbikat sona erdi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık