sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5751
  • Euro 35.0022
  • GR ALTIN 2434.3
  • ÇEYREK 4010.6

BAYRAMPAŞALILAR ‘GÖNÜL SOFRALARINDA’ BULUŞUYOR

Bayrampaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde kurulan iftar ve gönül sofraları son olarak Vatan Mahallesi Emek Sokak’ta kuruldu. Programda komşularla birlikte iftar yapan Başkan Atila Aydıner’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

BAYRAMPAŞALILAR ‘GÖNÜL SOFRALARINDA’ BULUŞUYOR
  • 22 Mayıs 2019, Çarşamba 18:09

Bayrampaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenlediği iftar programları aralıksız devam ediyor. Bayrampaşalı’ları aynı sofrada buluşturarak mahalle sakinlerinin tanışmasını, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesini sağlayan Bayrampaşa Belediyesi’nin iftar programları büyük ilgi görüyor. Binlerce komşu aynı duygularla aynı sofraları paylaşıyor. Son olarak Vatan Mahallesi Emek Sokak’ta kurulan iftar ve gönül sofralarında buluşan komşular, Başkan Atila Aydıner’e ve ekibine teşekkür ederek birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşadı.

“RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KOMŞULARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ”
Komşularla birlikte iftar yapmanın kendisi için de büyük bir mutluluk olduğunu ifade eden Başkan Aydıner, “İftar programlarımız sayesinde Bayrampaşa’mızın kıymetli sakinleriyle buluşmaya devam ediyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i sokak iftarlarımız ile doyasıya yaşıyor, huzuru ve bereketi değerli komşularımız ile paylaşıyoruz. Birliğimizin ve beraberliğimizin rahmet kapılarının açık olduğu bu günlerde artarak devam etmesini diliyorum. Programlarımıza katılarak iftar sofralarımıza renk katan Bayrampaşalı hemşehrilerimin her bir birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık