sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.9306
  • GR ALTIN 2439.7
  • ÇEYREK 4014.5

BAYRAMPAŞALI AK GENÇLER ÇABUK'A EMANET

Yıllarca Ak Parti Bayrampaşa Gençlik Kolları'nda görev yapan Halil Çabuk, Gençlik Kolları Başkanı oldu.

BAYRAMPAŞALI AK GENÇLER ÇABUK'A EMANET
  • 07 Ağustos 2019, Çarşamba 23:43

Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Halil İbrahim Çabuk'un başkanlığını açıkladı: "Bayrampaşa Gençlik Kolları Başkanlığımıza, Genel Merkez Gençlik Kollarımızla yapılan istişareler neticesinde Halil İbrahim Çabuk atanmıştır. Bayrampaşa ve İstanbul Gençliğine hayırlı olsun."


Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı paylaştığı bir tweet ile Halil İbrahim Çabuk'u tebrik ederek Bayrampaşa gençliğine hayırlı olmasını diledi.


Bu dönem Bayrampaşa Belediye Meclis üyesi olan önceki Gençlik Kolları Başkanı  Ozan Karadeniz onun yerine başkanlığı atanan Halil İbrahim Çabuk için bir paylaşımda bulundu: "Büyük ailemizin önemli bir parçası, yıllardır yol yürüdüğümüz Halil İbrahim Çabuk kardeşim Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmıştır. Rabbim hayırlı bereketli güzel işler yapmayı nasip etsin. Eminimki çok daha güzel işler yapacak ve bayrağı daha ileriye taşıyacaktır."


Rumeli Türkleri Bayrampaşa Şubesi de Çabuk'un başkan olarak atanmasından dolayı bir tebrik mesajı yayınladı: "Bayrampaşa Şubesi Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Üyemiz Halil İbrahim Çabuk Ak Parti Bayrampaşa Gençlik Kolu Başkanlığı görevine atanmıştır. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz."
 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık