sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4784
  • Euro 34.8534
  • GR ALTIN 2442.4
  • ÇEYREK 4022.6

BAYRAMPAŞA’DAN İDLİB’E 8 TIR YARDIM

Bayrampaşa Belediyesi, İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve Mega Center İstanbul Gıda Sitesi işbirliği ile İdlib ve kırsalında bulunan sivillere 8 TIR insani yardım malzemesi gönderildi.

BAYRAMPAŞA’DAN İDLİB’E 8 TIR YARDIM
  • 12 Mart 2020, Perşembe 23:07

Bayrampaşa Belediyesi, Mega Center İstanbul Gıda Sitesi ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) işbirliği ile son zamanlarda saldırıların hedefi haline gelen İdlib’e 8 TIR insani yardım malzemesi gönderildi. Gıda maddesi yüklü TIR’lar Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi’ndeki Mega Center’den dualarla İdlib’e uğurlandı. Konvoyda bulunan insani yardım malzemeleri bölgedeki sivillere dağıtılacak.

Uğurlama programına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Mega Center yönetimi, İHH yetkilileri, Bayrampaşa Belediye Başkanı Yardımcıları Naser Şimşek ile Yalçın Sırakaya ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

“MAZLUMLARIN ACISINA DUYARSIZ KALAMAYIZ”
TIR’ları uğurlama töreninde konuşan Başkan Atila Aydıner, “Mazlumların yanında olmak ve onların duasını almak mecburiyetindeyiz.  O nedenle İdlib’deki kardeşlerimizin de acısına duyarsız kalamayız. Suriye'de yaşanan insanlık dramına tüm dünya gözlerini yumsa da merhamet abidesi Türkiye Cumhuriyeti, mazlumların ve masumların yanında yer almaya devam edecektir. İdlib’deki kardeşlerimiz için gıda malzemesi yüklü 8 TIR’ı Bayrampaşa’dan dualarla uğurluyoruz. Yardım konvoyuna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun.” dedi.

CORONA VİRÜSE KARŞI UYARDI
Dünya genelinde hızla yayılmaya deva eden yeni tip Corona virüse (Kovid-19) de değinen Başkan Aydıner, “Bir süre tokalaşmaya, sarılmaya ve öpüşmeye ara verelim. Ellerimizi sık sık yıkayalım. Yaşadığımız yerleri mutlaka havalandıralım.” ifadelerini kullandı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık