sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5926
  • Euro 34.8175
  • GR ALTIN 2508.8
  • ÇEYREK 4127.4

BAYRAMPAŞA'DA ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü Bayrampaşa’da düzenlenen törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan tören, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi. Buradaki törenin ardından Bayrampaşa Kaymakamlık makamında da Tebrikat Töreni yapıldı.

BAYRAMPAŞA'DA ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI
  • 31 Ağustos 2022, Çarşamba 21:00

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi, Bayrampaşa’da da törenlerle kutlandı. İlk tören Atatürk Parkı’nda, ikinci tören ise Bayrampaşa Kaymakamlığı’nda yapıldı. Atatürk Parkı’ndaki törene Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Garnizon Komutanı Muhabere Albay Coşkun Çelik, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Afacan, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, siyasi partilerin Bayrampaşa ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve gaziler ile vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan tören, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

Atatürk Parkı’ndaki törenin ardından Bayrampaşa Kaymakamlık makamında Tebrikat Töreni yapıldı. Kaymakam Şenel, Başkan Aydıner ve Garnizon Komutanı Çelik burada tebrikleri kabul etti.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık