sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4822
  • Euro 34.9401
  • GR ALTIN 2434.3
  • ÇEYREK 4006.0

Bayrampaşa'da yol bakım ve onarım çalışmaları

Yol bakım ve onarım çalışmalarını düzenli olarak sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, prestij yol çalışmaları kapsamında kaldırım düzenlemeleri yapıyor.

Bayrampaşa'da yol bakım ve onarım çalışmaları
  • 21 Ağustos 2020, Cuma 21:18

Yol bakım ve onarım çalışmalarını düzenli olarak sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, prestij yol çalışmaları kapsamında kaldırım düzenlemeleri yapıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Atila Aydıner, “Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Bayrampaşa için gecemizi gündüzümüze katıyoruz.” dedi.

Yol bakım ve onarım çalışmalarını düzenli olarak sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, prestij yol çalışmaları kapsamında Cicoz Yolu ve Emek Sokak’ta kaldırım düzenlemeleri yapıyor. Bayrampaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün hummalı bir şekilde sürdürdüğü parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek işçilerle ve çevre sakinleriyle sohbet eden Başkan Aydıner,

“Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Bayrampaşa için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Tüm ekiplerimiz ile sahadayız. Bir yandan temizlik ve dezenfekte çalışmalarına devam ederken bir yandan da  bakım onarım yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ortak yaşam alanlarını daha konforlu bir duruma getirmek için ilçe genelinde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” diye belirtti.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık