sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5581
  • Euro 34.851
  • GR ALTIN 2429.8
  • ÇEYREK 3997.5

BAYRAMPAŞA'DA SANAT SERGİSİ

Türk-İslam medeniyetinin hat, tezhip, çini, ebru ve minyatür gibi geleneksel sanatlarını etkinleştiren ve geliştiren TİSEM, yıl sonu sergisiyle büyük beğeni topladı.

BAYRAMPAŞA'DA SANAT SERGİSİ
  • 13 Haziran 2022, Pazartesi 21:10

Türk-İslam medeniyetinin hat, tezhip, çini, ebru ve minyatür gibi geleneksel sanatlarını etkinleştiren ve geliştiren TİSEM, yıl sonu sergisiyle büyük beğeni topladı. Çok sayıda özgün eserin yer aldığı serginin açılışını Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Başkan Aydıner, “TİSEM projemize büyük ilgi gösteren ve birbirinden güzel eserler üreten kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

TİSEM’den sanat kokan sergi

Bayrampaşa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren; hat, tezhip, çini, ebru ve minyatür gibi geleneksel Türk-İslam sanatlarını etkinleştiren ve geliştiren Türk-İslam Sanatları Merkezi (TİSEM), yıl sonu sergisiyle büyük beğeni topladı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi fuaye alanında düzenlenen serginin açılışını Belediye Başkanı Atila Aydıner gerçekleştirdi. Açılışın ardından sergiyi gezen ve TİSEM kursiyerlerine sertifikalarını takdim eden Başkan Aydıner, “TİSEM projemize büyük ilgi gösteren ve birbirinden güzel eserler üreten kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. TİSEM’de geleneksel sanatlarımızı öğretiyor, geliştiriyor ve yaşatıyoruz. Öğrenmeye ve üretmeye istekli olan vatandaşlarımıza yeni imkânlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Türk-İslam Sanatları Merkezini İncelemek İçin Tıklayınız...

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık