sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

Bayrampaşa'da Basınla Buluşma

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bayrampaşa'da Basınla Buluşma
  • 25 Eylül 2021, Cumartesi 19:08

ayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Hayata geçirdiği ve planladığı projeleri hakkında gazetecilere bilgi veren Başkan Aydıner, en önemli hedef projelerinin 400 yataklı modern hastane ve 40 bin dönümlük millet bahçesi yapmak olduğunu söyledi.

Başkan Atila Aydıner, pandemi nedeniyle uzun zamandır bir araya gelemediği basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. İlçedeki ve ulusal basındaki gazetecilerle Fatih Parkı Sosyal Tesisleri’nde kahvaltıda buluşan Başkan Aydıner, hayata geçirdiği ve planladığı projeleri hakkında gazetecilere bilgi verdi ve en önemli hedef projelerinin 400 yataklı modern hastane ve 40 bin dönümlük millet bahçesi yapmak olduğunu söyledi. Kahvaltı boyunca basın mensupları ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren ve onlara teşekkür eden Başkan Aydıner, gazeteciler projelerimizi halkımıza duyuran en önemli yardımcılarımız değerlendirmesinde bulundu. Çok sayıda basın mensubunun hazır bulunduğu kahvaltıya AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı da katıldı.

“40 BİN DÖNÜMLÜK MİLLET BAHÇESİ YAPACAĞIZ”
Bayrampaşa’nın alanın kısıtlı olduğuna vurgu yapan ve boş olan her bir alanı halkın lehine değerlendirdiklerini söyleyen Başkan Atila Aydıner, “Bilimden spora, ulaşımdan eğitime, sosyal yardımlardan kültürel etkinliklere kadar pek çok alanda marka bir ilçeyiz. Bugüne kadar onlarca mega projeyi ilçemize kazandırdık. Göreve geldiğimizde bin 916 olan otopark kapasitesini bugüne 7 bin 205’e çıkardık. Kentsel dönüşüm kapsamında, ilçemizde 10 bin nüfuslu yepyeni bir yaşam alanı inşa edilmesini sağladık. Bugüne kadar yüzlerce yavrumuzu bilimin gizemli dünyası ile tanıştıran Bilim Merkezimiz şu an Teknofest’te 3 proje ile finale kaldı. Sporda da oldukça iyi durumdayız. Bayrampaşalı sporcularımız Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda büyük başarılar elde ettiler. Mete Gazoz kardeşimiz altın madalya kazanırken Merve Çoban kızımız karatede bronz madalya kazandı. Voleybolcu Eda Erdem ilçemizin gururu.  Spor yatırımlarımız da devam ediyor. Semih Erden Spor Kompleksi’nin yanındaki araziye yarı olimpik yeni bir yüzme havuzu yapıyoruz. Bizim en önemli hedef projelerimiz millet bahçesi ve 400 yatak kapasiteli modern bir hastane. 2023 yılına kadar 40 bin dönümlük Millet Bahçemizi Bayrampaşa’mıza kazandırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık