sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

BAYRAMPAŞA ŞEHİR PARKI’NA MESCİD

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Adapark olarak bilinen Bayrampaşa Şehir Parkı’nda yapımı tamamlanan mescidin açılışını ilçe protokolü ile birlikte gerçekleştirdi. Toplam kullanım alanı yaklaşık 200 metrekareyi bulan, Hacı Yakup ve Remziye Kutsal Mescidi kadınlar ve erkekler bölümünden oluşuyor.

BAYRAMPAŞA ŞEHİR PARKI’NA MESCİD
  • 11 Ocak 2022, Salı 12:38

Bayrampaşa Belediyesi, hayırsever Remziye Kutsal’ın katkılarıyla, Selçuklu ve Osmanlı mimarisine özgü izler taşıyan mescidin yapımını Yıldırım Mahallesi’ndeki Adapark’ta tamamladı. Yapımı tamamlanan mescid, Başkan Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, hayırsever Hacı Remziye Kutsal ve çocukları ile belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. Kadınlar ve erkekler bölümü bulunan, Hacı Yakup ve Remziye Kutsal Mescidi’nin toplam kullanım alanı yaklaşık 200 metrekareden oluşuyor.

“EMEK VE GÖNÜL VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Açılış töreninde konuşan Başkan Aydıner, “Remziye Kutsal Hanımefendi’nin katkılarıyla, büyük bir özenle yapımını tamamladığımız mescidimiz ilçemiz ve halkımız için hayırlı olsun. Bu güzel esere emek ve gönül verenlere teşekkür ediyorum. Tevbe Suresi’nde buyurulduğu gibi, “Allah’ın mescitlerini, ancak Allah’a ve ahiret gününe inanan, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve Allah’tan başkasından korkmayan kimseler imar eder. İşte onların doğru yolu bulanlardan olmaları umulur.” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık