sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.1307
  • GR ALTIN 2299.0
  • ÇEYREK 3781.4

BAYRAMPAŞA MİKRO SİSLEME ARACIYLA DEZENFEKTE EDİLİYOR

Koronavirüs ile mücadele çalışmalarını başarıyla sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, şimdi de ilçedeki cadde ve sokakları yeni mikro sisleme özellikli araçlarla dezenfekte ediyor.

BAYRAMPAŞA MİKRO SİSLEME ARACIYLA DEZENFEKTE EDİLİYOR
  • 11 Mayıs 2020, Pazartesi 3:08

Koronavirüs ile mücadele çalışmalarını başarıyla sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, şimdi de ilçedeki cadde ve sokakları yeni mikro sisleme özellikli araçlarla dezenfekte ediyor. Araçları sahada inceleyen Başkan Atila Aydıner, “Bu araçları hızlıca filomuza dâhil ederek, koronavirüse karşı elimizi daha da güçlendirdik. Biraz daha sabredelim, Allah’ın izniyle kazanan biz olacağız.” dedi.

Koronavirüsün hayatımızı oldukça meşgul ettiği ve olumsuz etkilediği şu günlerde, Bayrampaşa Belediyesi vatandaşlara sağlıklı yaşam alanları sunmak için yoğun çaba harcıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün araç filosuna dahil edilen mikro sisleme ve yüksek basınç özellikli araçlar ile Bayrampaşa’nın 11 mahallesindeki tüm cadde ve sokaklar bir bir dezenfekte ediliyor. Mikro sisleme özellikli dezenfekte sisteminin diğer yöntemlere göre daha başarılı olduğu biliniyor.

 

“KAZANAN BİZ OLACAĞIZ”
Sahada araçları inceleyen ve görevlilerden bilgi alan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bu araçları hızlıca filomuza dâhil ederek, koronavirüse karşı elimizi daha da güçlendirdik. İlçemizde gerekli tüm önlemleri aldık, virüsle mücadele çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Salgının yayılmasını önlemek için vatandaşlarımız lütfen evlerinde kalmaya devam etsinler. Biraz daha sabredelim, Allah’ın izniyle kazanan biz olacağız. İnşallah, mübarek Ramazan’ın sonunda çifte bayram yaşayacağız.” şeklinde konuştu.

283 BİNDEN FAZLA KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU
Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde ortaya çıkan ve onlarca ülkeye yayılan yeni tip korona virüsün (Covid-19) dünya genelinde bulaştığı kişi sayısı 4 milyonu, can kaybı ise 283 bini aştı. Toplam 1 milyon 468 binden fazla kişi de iyileşerek sağlığına kavuştu.

Veteriner İşleri Müdürlüğümüzün Dezenfekte Programı İçin Tıklayınız…

Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün Yıkadığı ve Dezenfekte Ettiği Cadde ve Sokakları Görmek İçin Tıklayınız…

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık