sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.124
  • GR ALTIN 2295.9
  • ÇEYREK 3776.4

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ KOMŞULARI İFTARDA BULUŞTURUYOR

Ramazan’ın manevi atmosferinin dört bir yanı kuşattığı şu günlerde Bayrampaşa Belediyesi, geleneksel komşuluk iftar programlarının ilkini Cevatpaşa Mahallesi Gökhan Sokak’ta gerçekleştirdi.

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ KOMŞULARI İFTARDA BULUŞTURUYOR
  • 14 Mayıs 2019, Salı 3:04

Yaklaşık 3 bin komşunun birlikte iftar yaptığı programda, çocuklar da Hacivat ve Karagöz gösterisi eşliğinde güzel bir Ramazan akşamı geçirdi. Programa katılarak vatandaşlarla beraber orucunu açan Başkan Atila Aydıner yoğun ilgiyle karşılandı.

On bir ayın sultanı Ramazan’ın tüm güzellikleriyle gönülleri kuşattığı şu günlerde Bayrampaşa Belediyesi, ‘komşuluk iftarları’ kapsamında Cevatpaşa Mahallesi Gökhan Sokak’ta yaklaşık 3 bin kişiye iftar verdi. Komşular huzur içinde iftar ederken çocuklar da Hacivat ve Karagöz gösterisi eşliğinde güzel bir Ramazan akşamı geçirdi. Programa katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Başkan Aydıner, fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayarak onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAŞKAN AYDINER’DEN PROJE MÜJDESİ
İftar programında konuşan Başkan Aydıner, “Bugün Anneler Günü. Öyle bir günde sizlerle beraber iftar programında buluşuyoruz ki hem Ramazan-ı Şerif'in bereketi hem de annelerimizin duası birleşiyor. Sizlere ben seçim öncesi bir vaatte bulunmuştum. Benden ısrarla 'Başkanım pazar yerimizi geri getirir misiniz?' demiştiniz. Ramazan-ı Şerif bitmeden inşallah Kıyı Sokak’a pazar yerimizi getirerek Cevatpaşalı hemşehrilerimi tekrar pazarla buluşturacağız. Millet Caddemizi de prestij cadde yapacağız. Bunun da müjdesini buradan vereyim. Millet Caddesi ışık tesisatıyla bütünleşik bir şekilde yenilenecek ve böylece Cevatpaşamıza yakışan görsel zenginliğe kavuşmuş olacak. Ayrıca milli eğitim müdürlüğü ve bakanlığa da bildirdik. Halk Eğitim Merkezi binasını yenileyecek, yeni binanın altına da otopark inşa edeceğiz.” dedi.

“ÇOK GÜZEL BİR ATMOSFER”
Her yıl yapılan sokak iftarlarının Ramazan ayına renk kattığını belirten vatandaşlar, “Tüm komşular toplanıp aynı sofrada buluşuyoruz. Sokak iftarları çok güzel bir atmosfer oluşturuyor. Bizlerin aynı sofrada bir araya gelmesine imkân veren Belediye Başkanımız Atila Aydıner’e teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.

10 MAHALLEDE DAHA DÜZENLENECEK
Bu yılki ‘komşuluk iftarları’ sırasıyla Bayrampaşa’daki Kocatepe, Terazidere, İsmetpaşa, Kartaltepe, Muratpaşa, Yıldırım, Altıntepsi, Vatan, Orta ve Yenidoğan mahallelerinde de düzenlenecek.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık