sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5472
  • Euro 34.9267
  • GR ALTIN 2430.0
  • ÇEYREK 3998.5

BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKANI'NDAN TARTIŞILAN PARK HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, son günlerde şehit Astsubay Esma Çevik Parkı’nın da yer aldığı Altıntepsi Mahallesi’ndeki tesisle ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getirdi.

BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKANI'NDAN TARTIŞILAN PARK HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA
  • 27 Ağustos 2020, Perşembe 14:41

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, son günlerde şehit Astsubay Esma Çevik Parkı’nın da yer aldığı Altıntepsi Mahallesi’ndeki tesisle ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getirdi. 

Tartışmalara son noktayı koyan Başkan Aydıner, “Altıntepsi Merkez Camimizin yanındaki alanda bulunan park, zemin altı otopark ve spor kulübü binası, kamulaştırma sürecinden inşaatın tamamlanmasına ve parka şehidimizin isminin verilmesine kadar her aşaması Bayrampaşa Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski yönetimi tarafından gerçekleştirilmiştir” dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski yönetimi tarafından yapılan ve 2019 yılında hizmete sunulan Altıntepsi Merkez Camii yanında yer alan tesisle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tesiste yer alan şehit Astsubay Esma Çevik Parkı ve Altıntepsi Spor Kulübü binasıyla ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getiren Başkan Aydıner, bu konudaki tartışmalara da son noktayı koymuş oldu.

“PROJENİN MİMARI BİZİZ, SAHİBİ İSE HALKIMIZ”
Altıntepsi Mahallesi’ndeki projenin 9 yıl önce kamulaştırma süreci ile başladığını belirten Başkan Atila Aydıner, “Biz bundan 9 yıl önce ‘ileri belediyecilik’ vizyonumuzla mahallelerimize geniş ve yeşil alanlar kazandırma düşüncesiyle bu projeyi başlattık. Kamulaştırma bedeli olarak hak sahiplerine toplam 2 milyon 387 bin Türk Lirası ödeme yaptık. 2014 yılında, kamulaştırdığımız binaların yıkımını törenle gerçekleştirdik. 2016 yılında da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski yönetimi ile işbirliği içinde park, zemin altı otopark ve spor kulübü binasından oluşan projemizin inşaatını toplam bin 700 metrekarelik alan üzerinde başlattık. 2019 yılında ise projemizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Aynı yılın aralık ayında Bayrampaşalı Astsubay Esma Çevik kardeşimizin şehadet haberini öğrendiğimizde, buradaki parkımıza şehidimizin ismini verme kararı aldık ve bunu da hızlıca uyguladık. Özetle söylemek gerekirse, şu an Esma kardeşimizin ismini taşıyan modern park, orada bulunan 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark, 4 idari odadan ve bir kafeden oluşan Altıntepsi Spor Kulübü binası bunların tamamı bizim eserlerimiz. Bizler bu eserleri değerli halkımıza hediye ettik. Altıntepsi’deki eserin mimarı biziz, sahibi ise halkımızdır” şeklinde konuştu.

 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık