sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3728
  • Euro 34.9806
  • GR ALTIN 2325.4
  • ÇEYREK 3826.1

BAYMEK'E BÜYÜK İLGİ

Bayrampaşa Belediyesi bünyesinde faaliyete geçen ve 22 farklı branşta eğitim veren Bayrampaşa Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BAYMEK), toplam 10 kurs merkezinde yeni kursiyerlerini bekliyor.

BAYMEK'E BÜYÜK İLGİ
  • 01 Şubat 2022, Salı 23:05

Bayrampaşa Belediyesi bünyesinde faaliyete geçen ve 22 farklı branşta eğitim veren Bayrampaşa Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BAYMEK), toplam 10 kurs merkezinde yeni kursiyerlerini bekliyor. Başvurular baymek.bayrampasa.bel.tr adresinden online olarak yapılabiliyor. Büyük ilgi gören BAYMEK’te kontenjanlar hızla doluyor.

Bugüne kadar eğitime büyük yatırımlar yapan Bayrampaşa Belediyesi, yeni bir eğitim projesi olan BAYMEK’i hayata geçirdi. Bayrampaşa’daki toplam 10 merkezde kursiyerlerine hizmet veren BAYMEK’te; Arapça A1, Arapça A2, Bilgisayar İşletmenliği, Diksiyon, Emlak Danışmanlığı, Excel, Genel Muhasebe, İngilizce A1, İngilizce A2, Karakalem, Yağlıboya, Dekoratif Ahşap Süsleme, Şiş Örücülüğü (Şal Örme), Amigurumi, İğne Oyası (Çiçek Yapımı), Elde Kurdela İşi, İğne Oyası, Tel Kırma İğne Teknikleri, İğne Oyasından Çiçek Yapımı, Çocuk Gelişimi, Blog Web Sitesi Yapımı ve Bloggerlık olmak üzere 22 farklı kurs bulunuyor.  Sınırlı kontenjanlı kurslara katılmak isteyen vatandaşlar baymek.bayrampasa.bel.tr adresinden hızlıca başvuru yapabiliyor. Eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlere Halk Eğitim Merkezi tarafından sertifika veriliyor.

BAYMEK KURS MERKEZLERİ

Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM)

Türk İslam Sanatları Merkezi (TİSEM)

İsmetpaşa Bilgi Evi

Nazmiyekaya Bilgi Evi

Terazidere Bilgi Evi

Kartaltepe Bilgi Evi

Altıntepsi Bilgi Evi

Bilim Merkezi

Cevatpaşa Pusula Bilgi Evi

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi

Başvuru İçin Tıklayınız...

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık