sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3983
  • Euro 35.364
  • GR ALTIN 2324.3
  • ÇEYREK 3827.3

BAYGEM ÖĞRENCİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM) öğrencisi Ömer Çayır, 8. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nda bronz madalya kazandı.

BAYGEM ÖĞRENCİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI
  • 15 Mart 2021, Pazartesi 21:59

Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM) öğrencisi Ömer Çayır, 8. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nda bronz madalya kazandı. Başkan Atila Aydıner, “Değerli sporcumuz Ömer Çayır kardeşimi ve onun kıymetli antrenörünü tebrik ediyorum” dedi.

İlçedeki gençlere 35 farklı branşta eğitim veren Bayrampaşa Belediyesi’nin Gençlik Merkezi (BAYGEM) öğrencisi Ömer Çayır, 8. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nda bronz madalya kazandı. 46 ülkeden toplam bin 590 sporcunun katıldığı turnuvada Ömer Çayır, Bayrampaşa’yı temsil ediyordu.

“BAYRAMPAŞA BİR SPOR KENTİDİR”
Bayrampaşalı gençlerin başarısı ile onurlandıklarını ve gururlandıklarını belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Değerli sporcumuz Ömer Çayır kardeşimi ve onun kıymetli antrenörünü tebrik ediyorum. Sporcularımızın daha da başarılı olmaları için onlara destek olmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi, Bayrampaşa bugün başlı başına bir spor kentidir” dedi.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık