sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.358
  • Euro 35.1472
  • GR ALTIN 2304.0
  • ÇEYREK 3790.5

Başkan M. Ergün Turan İlk Halk Günü Toplantısını Gerçekleştirdi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Fatih Belediyesi’nin bir geleneği olan, Fatihlilerin istek ve beklentilerini doğrudan Belediye Başkanı’na ilettiği “Halk Günü” toplantılarının ilkini gerçekleştirdi.

Başkan M. Ergün Turan İlk Halk Günü Toplantısını Gerçekleştirdi
  • 26 Nisan 2019, Cuma 0:00

Fatih Belediyesi C Blok avluda gerçekleştirilen toplantıda Başkan M. Ergün Turan ile birebir görüşme imkânı bulan Fatihliler, yeni başkana hem tebriklerini hem de beklenti ve taleplerini iletti. 

Vatandaşları ayrı ayrı dinleyen Başkan M. Ergün Turan, talepleri hassasiyetle ele alacaklarını belirterek, “Fatihlilere çok çalışacağımızın sözünü vermiştik. Fatih için yeni projeler üretip, hayata geçirmenin dışında onların bireysel problemlerini çözümlemek de bizim için önemli. Kendileriyle direkt iletişimde olduğumuz programlarımızdan biri olan Halk Günü toplantımızın bugün ilkini gerçekleştirdik. Fatihlilerle sık sık bir araya gelmeye, onların sorunlarına ortak olmaya ve çözümlemeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan yardımcıları ve tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda talepler ilgili müdürlüklere iletiliyor. Görüşmedeki taleplerin takip ve işin sonuçlandırılması için hazırlanan formlarda başkan notunu alarak ilgili birime iletiyor. Bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise hazırlanan form desteği ile vatandaşların taleplerinin takibi gerçekleştiriliyor.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık