sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9778
  • GR ALTIN 2325.5
  • ÇEYREK 3826.0

BAŞKAN HASAN AKGÜN'ÜN ACI GÜNÜ

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün annesi Hacı Ayşe Akgün kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

BAŞKAN HASAN AKGÜN'ÜN ACI GÜNÜ
  • 02 Şubat 2022, Çarşamba 23:32

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün annesi Hacı Ayşe Akgün kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

 

Ayşe Akgün, Büyükçekmece Kuba Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Küçükçekmece İlçesi, Sefaköy Merkez Mahallesi’nde defnedildi. Aynı saatlerde yaşamını yitiren Başkan Akgün’ün dünürü Birkan Akyollu da Kuba Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece Yeni Mezarlığı’nda defnedildi.

 

‘’iki aile adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz’’

Başkan Akgün, Annesi Ayşe Akgün ve Dünürü Birkan Akyollu’nun Kuba Camii’nde kılınan cenaze namazında şöyle konuştu; ‘’Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum iki aile adına. Hem Akyollu hem de Akgün ailesi adına. Takdir böyle tecelli etti. Dünürümüz Birkan Bey annemden 45 dakika önce rahmetli oldu. O 74 yaşındaydı. Annem bir asırdan 7 sene daha fazla yaşamış 107 yaşında. Öncelikle hepiniz hakkınızı helal edin. Hepiniz pazartesi haftanın ilk gününde geldiniz. Allah hepinizden razı olsun. Bütün geçmişlerimize Allah rahmet eylesin. Covid şartları nedeniyle, içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı günler nedeniyle bu gelişiniz aynı zamanda taziye olarak kabul ediyoruz ve özel bir taziye yapmamaya çalışıyoruz akrabalar hariç. O nedenle yanlış anlamayın. Yapmamız gereken bu. Bir kez daha hepinize şahsım, iki aile adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sadece şunu hiç unutmamak lazım; Ben annemin hiç ölmeyeceğini zannediyordum. Çünkü 90, 95, 100, 105, 107. En son perşembe günü 4 gün önce bana nasihatte bulundu. Ayağınızı sıkı tutun. Ekmeksiz kimseyi bırakmayın. Kar, kış diye bana nasihatte bulundu. 3 gün sonra da rahmetli oldu annem. Allah gani gani rahmet eylesin. 7 erkek evlat, 1 kız evladı bu dünyaya getiren kıymetli annemize Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bütün geçmişlerimize Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Hepinizden Allah razı olsun.‘’

 

Başkan Akgün’ü yalnız bırakmadılar

Cenazeye katılamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Başkan Akgün’e çelenk göndererek taziyelerini ilettiler. Cenazeye CHP Milletvekilleri Mehmet Akif Hamzaçebi, Zeynel Emre, Özgür Karabat, Gökhan Zeybek, Turan Aydoğan, Sezgin Tanrıkulu, İYİ Parti Milletvekili Ümit Beyaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zeynel Abidin Okul, ilçe belediye başkanları, iş insanı Abdurrahim Albayrak, Nevzat Demir ve Hamit Demir katıldı.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık