sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.091
  • GR ALTIN 2299.6
  • ÇEYREK 3783.2

Başkan Erdoğan Bayrampaşa'da

30 Mart Cumartesi günü Bayrampaşa'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arda Turan Spor Tesisleri’nin yanındaki meydanda düzenlenen ilçe mitingine katıldı ve mitingde Bayrampaşalılar'a hitap etti.

Başkan Erdoğan Bayrampaşa'da
  • 03 Nisan 2019, Çarşamba 22:00

“SİYASİ HAYATIMIZ BOYUNCA HEP MİLLÎ İRADENİN ÜSTÜNLÜĞÜNE İNANDIK”

Milletle arasında kurulan muhabbetin, birilerinin dengesini iyice bozduğunu ve karşılarına akla hayale gelmeyecek ittifaklarla çıktıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aslına bakılırsa bu ittifakı kurmak onların ne aklının ne de becerisinin harcıdır. O kadar maharetli olsalar bugüne kadar milletimizin gönlüne girmeyi başarırlardı” diye konuştu.

CHP liderinin girdiği 9 seçimi de kaybettiğini, terör örgütü güdümündeki partinin Kandil’deki patronlarından emir almadan kılını kıpırdatmayacağını, İYİ Parti liderinin ‘yurtta sulh’ söyleminin altından 15 Temmuz darbecilerinin çıktığını ve Saadet Partisi’nin adından başka geçmişiyle hiçbir ilgisinin kalmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Peki, bu partileri kim ve nasıl bir araya getirip karşımızda bir blok oluşturdu?” dedi ve bu sorunun cevabının düşünülmesini istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Bizim asıl üzüldüğümüz nokta, bu partilere gönül vermiş kardeşlerimin iradelerinin âdeta pazarda açık artırmaya çıkartılmış olmasıdır. Biz siyasi hayatımız boyunca hep millî iradenin üstünlüğüne inandık ve bunun için çalıştık. Ülkemizin demokrasisinin bugün bulunduğumuz düzeye gelmesi için çok emek verdik. Şimdi birilerinin Türkiye’yi yeniden ödünç oy isteme günlerine geri götürmesine rıza gösteremeyiz. Bunun için İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkemizin her yerindeki kardeşlerimden oylarına, iradelerine sahip çıkmalarını istiyorum. Verilen oyun aslında nereye gittiğini, kime gittiğini, kimin işine yarayacağını, hangi amaç için kullanılacağını hesaplamak hepimizin vazifesidir. Zira kendimizle birlikte evlatlarımıza nasıl bir Türkiye bırakacağımızın kararı sandıktan çıkacak sonuca bağlı.”

“REKABETTEN ASLA KAÇMADIK”

Konuşmasında, “Şehirlerimizin belediye başkanlığı seçimi için terör baronları niye kampanya yürütüyor? İllerimizi, ilçelerimizi yönetecek belediye başkanının kim olacağı terör örgütlerini niye bu kadar yakından ilgilendiriyor? Bizim belediye başkanlarımız yurt dışındaki mahfilleri niye bu derece alakadar ediyor?” sorularını yönelten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Demek ki mesele sadece belediye başkanları meselesi değil, burada işin altında başka şeyler var” diye ekledi.

Belediye hizmetleriyle ilgili rekabetten asla kaçmadıklarını, meseleyi Türkiye’nin geleceğiyle ilgili bir karar noktasına getirenin kendileri değil, sözleri ve eylemleriyle karşılarında duranların olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Daha seçim sonuçları belli olmadan medyada, sosyal medyada, sokaklarda, hava limanlarında milleti tehdit etmeye, taciz etmeye, tahkir etmeye başladılar” değerlendirmesinde bulundu. Bu azgınlığı milletin cevapsız bırakmayacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun için yarın mutlaka sandıklara gidilmesi ve oyların kullanılması gerektiğini kaydetti.

BAYRAMPAŞA’YA KAZANDIRILACAK HİZMET VE YATIRIMLAR

Konuşmasında Bayrampaşa’ya kazandıracakları hizmet ve yatırımlardan da söz eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki dönemde Muratpaşa Mahallesine kapalı yüzme havuzu ve kapalı spor salonu yapacaklarını, Çetin Emeç Stadını yenileyerek 5 bin kişilik bir stad ve 2 bin kişilik kapalı spor salonunu ilçeye kazandıracaklarını belirtti. Yeni yol ve kavşaklarla ilçe trafiğini rahatlatacaklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocatepe-Terazidere arasına 6 km uzunluğunda bisiklet yolu inşa edeceklerini, yapacakları ve ilçeden geçecek yeşil koridor sayesinde ilçenin 261 bin metrekarelik yeşil alana sahip olacağını, ilçeye Türkiye’deki tüm üniversitelerin araştırma merkezi kuracağı, içinde 6 bin 500 kişinin çalışacağı, laboratuvar ve test merkezlerini barındıracak bir teknoloji üssü açacaklarını açıkladı.

İlçede yapımları hâlen devam eden veya proje aşamasında olan diğer hizmet ve yatırımlardan da örnekler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un ve Bayrampaşa’nın önümüzdeki dönemde layık olduğu hizmetleri alabilmesi için yarınki seçimin çok önemli olduğunu söyledi.

HABERE AİT RESİMLER

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık